PROBEM OFF-TOPu cz.2
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
niepotrzebnie brałeś to tak osobiście do siebie rommi, nastęne docinki na temat mnie morsa i Sowy - nie skomentuję.
Pisalam o moderatorach nie dlatego,zeby Ciebie atakowac ,tylko raczej stworzoną na forum taką funkcję - po co jest funkcja moda skoro nikt z tego nie korzysta. Moze i nie chce C isię czytac moejgo spamu - postaram się ograniczac (choc napisz to samo 2/3 forum i nie rób ze mnie spamerki nr 1 bo byłoby to niesprawiedliwe ). Mi zbiera się na mdłosci jak banda facetów tylko zrzędzi i narzeka i ciągle w kółko to samo...Gadac to sobie można..Ale nie ważne. Olac to.
pozdro
peace rommi.
Pisalam o moderatorach nie dlatego,zeby Ciebie atakowac ,tylko raczej stworzoną na forum taką funkcję - po co jest funkcja moda skoro nikt z tego nie korzysta. Moze i nie chce C isię czytac moejgo spamu - postaram się ograniczac (choc napisz to samo 2/3 forum i nie rób ze mnie spamerki nr 1 bo byłoby to niesprawiedliwe ). Mi zbiera się na mdłosci jak banda facetów tylko zrzędzi i narzeka i ciągle w kółko to samo...Gadac to sobie można..Ale nie ważne. Olac to.
pozdro
peace rommi.

Ja sie odetne. Nie od wypowiedzi Rommiego, tylko od spadajacego na mnie obowiazku czyszczenia 4UM dlatego ze jestem "zielony". Nie wiem, czy otrzymalem ten kolorek z nadania, czy po przekroczeniu jakiejs ilosci postow. Samo sie stalo. A ja nie umiem i nie mam w ta strone potrzeby. Dupa jestem nie moder.
A teraz prosze uprzejmie jakiegos innego "zielonego" co umie o przeniesienie tego kawalka dyskusji do stosownego dziala, bo ten jest o zlocie w Toruniu, nieprawdaz..?
A teraz prosze uprzejmie jakiegos innego "zielonego" co umie o przeniesienie tego kawalka dyskusji do stosownego dziala, bo ten jest o zlocie w Toruniu, nieprawdaz..?

Skoro sobie słodzą to pewnie się lubią. Nie widzę nic złego w tym, że ktoś kogoś lubi. Może i lepiej by było i bardziej trendy, gdybyśmy sobie naubliżali z miłości, ale sorka, to nie po mojemu. Kiedyś, gdy dinozaury żyły jeszcze na świecie sympatię do drugiego osobnika, a zwłaszcza płci pięknej okazywało się poprzez bycie miłym. Wiem, oni wyginęli w drodze ewolucji. Po nich przyszli ci lepsi. Przepraszam, że nie wyginąłem.rommi pisze:ale po raz kolejny czytając jak mors, MadziX i SOWA sobie słodzą to już mi się odechciewa tego czytać, a tym bardziej jeszcze tego usuwać - BO TO I TAK NIC NIE DA
Tak ogólnie to mi wygląda na zmęczeniae materiału i chyba wiem co ze swej strony mogę z tym zrobić.
- Arturo
- klepacz
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Panowie... Mysle ze atmosfera robi sie troszke za ostra. Sprobujmy sie zrozumiec nawzajem a te zbedne nerwy obrocmy w zart i zwalmy wine na "przedswiateczne szalenstwo".
Mysle ze mamy tu spoko ludzi i moze troszke szkoda by psuc przyjazna atmosfere jaka tu panowala.
A poza tym wlasnie powstal MEGA-OT
Bo to temat o zlocie w Toruniu 
Mysle ze mamy tu spoko ludzi i moze troszke szkoda by psuc przyjazna atmosfere jaka tu panowala.
A poza tym wlasnie powstal MEGA-OT

"Ludzie kpią z nas zanim nas zdążą poznać
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
- Dresik
- klepacz
- Imię: Piotr
http://vfr.superhost.pl/vfr-oc-pl/forum ... 3739#43739
I dajcie juz spokój temu tematowi, tutaj pozostawmy miejsce na sprawy zlotowe, zielonym Panom z góry dzieki za posprzatanie tu po nas
I dajcie juz spokój temu tematowi, tutaj pozostawmy miejsce na sprawy zlotowe, zielonym Panom z góry dzieki za posprzatanie tu po nas

- rommi
- ostry klepacz
- Kontakt:
dlaczego, przecież jestem "zielony", a do nich pijesz chyba, co nie?MadziX pisze:niepotrzebnie brałeś to tak osobiście do siebie rommi
bo to prawda co napisałem.MadziX pisze: nastęne docinki na temat mnie morsa i Sowy - nie skomentuję.
nie korzysta? a może takiego bałaganu, który teraz już jest nie jesteśmy w stanie opanować. MadziX tak jak napisałaś w swoim poście wcześniej - zacznijmy od siebie.MadziX pisze:Pisalam o moderatorach nie dlatego,zeby Ciebie atakowac ,tylko raczej stworzoną na forum taką funkcję - po co jest funkcja moda skoro nikt z tego nie korzysta.
Dzięki.MadziX pisze:Moze i nie chce C isię czytac moejgo spamu - postaram się ograniczac
Gdzie tak napisałem? Ale jesteś w ścisłej czołówce, bynajmniej wg mnie ... i może innych, którzy nie wypowiedzieli się w tym temacie jeszcze.MadziX pisze:choc napisz to samo 2/3 forum i nie rób ze mnie spamerki nr 1 bo byłoby to niesprawiedliwe ).
Uwierz, mi też się robi niedobrze, jak czytam posty typu "wazelina".MadziX pisze:Mi zbiera się na mdłosci jak banda facetów tylko zrzędzi i narzeka i ciągle w kółko to samo...
Gadać trzeba, ale też trzeba działać - tak jak pisałem: "zacznijmy od siebie".MadziX pisze:Gadac to sobie można
Ależ NIE, to jest bardzo ważne. Powiedzieliśmy A to powiedzmy B. Robimy z tym porządek, czy nie? Jak nie to szkoda było mojego czasu na to wszystko.MadziX pisze:Ale nie ważne. Olac to.
Po to powstało to 4um, żeby nawiązywać znajomości i przyjaźnię - nie wątpię w to i naprawdę jestem UxY'emu bardzo wdzięczy za stworzenie mi takiej szansy.SOWA pisze:Skoro sobie słodzą to pewnie się lubią. Nie widzę nic złego w tym, że ktoś kogoś lubi. Może i lepiej by było i bardziej trendy, gdybyśmy sobie naubliżali z miłości, ale sorka, to nie po mojemu. Kiedyś, gdy dinozaury żyły jeszcze na świecie sympatię do drugiego osobnika, a zwłaszcza płci pięknej okazywało się poprzez bycie miłym. Wiem, oni wyginęli w drodze ewolucji. Po nich przyszli ci lepsi. Przepraszam, że nie wyginąłem.
Tak ogólnie to mi wygląda na zmęczeniae materiału i chyba wiem co ze swej strony mogę z tym zrobić.
Maćku nie chodzi mi, żeby tego "słodzenia" nie robić - ale nie w każdym temacie, może nie każdym, ale bardzo często - są od tego PW, maile, gg, skype itp tid.
Nie namawiam do wulgaryzmów, wręcz przeciwnie. Chciałbym aby było tego jak najmniej. Chyba już znasz mnie na tyle dobrze i wiesz, że nigdy nie należałem do tych, co przesadzają z tego typu słownictwem.
Bądżmy dla siebie mili, nie przesadzajmy z wulgaryzmami a będzie dobrze - tylko bez przesady. Nie mówię, że ten czy tamten jest lepszy. Nie chcę, żeby cokolwiek tutaj wymierało - napewno nie nasze znajomości a przede wszystkim nasze przyjaźnie. Bo chyba mogę już tak napisać?
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Kochani co się dzieje, zawsze wszystkim dawałam za przykład nasze zaprzyjaźnione forum i raptem bum.
Moim zdaniem poprostu to jakieś przesilenie przedświąteczne i brak możliwości jazdy na moto. Wszystkim nam tego brakuje i dostajemy głupawki.
Koniec z tym, wracamy do dawnej przyjaznej atmosfery forum
Zbliżaja się świeta i koniec głupich waśni o nic.
Pozdrawiam wszystkich i proszę o zachowanie spokoju i rozsądku
R
Moim zdaniem poprostu to jakieś przesilenie przedświąteczne i brak możliwości jazdy na moto. Wszystkim nam tego brakuje i dostajemy głupawki.
Koniec z tym, wracamy do dawnej przyjaznej atmosfery forum

Zbliżaja się świeta i koniec głupich waśni o nic.
Pozdrawiam wszystkich i proszę o zachowanie spokoju i rozsądku

R
Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Ruda, jakto co sie dzieje
Po mprostu brakuje nam (moderatorom) już energi na walczenie ze spamem i offtopem w tematach które powinny być czysto merytoryczne.
Bo niektórym szkoda czasu na czytanie wzajemnych chwalących się dialogów dwóch osób na forum publicznym o tematycze na przykład organizacji zlotu.
To jest nie szanowanie czasu innych ludzi.
Po mprostu brakuje nam (moderatorom) już energi na walczenie ze spamem i offtopem w tematach które powinny być czysto merytoryczne.
Bo niektórym szkoda czasu na czytanie wzajemnych chwalących się dialogów dwóch osób na forum publicznym o tematycze na przykład organizacji zlotu.
To jest nie szanowanie czasu innych ludzi.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty 1970, 01:00 przez ppamula, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- klepacz
- Kontakt:
Madziu Madzixie! Poznałem cię aż w samej UK, lubię cię i mam nadzieję że ty też. Przyjełaś nas z..cie i wielkie dzięki ci za to. Mam nadzieję że będe mógł się odwdzięczyć. Muszę ci jednak powiedzieć, że jeżeli chodzi o 4um to ostatnio zaczęłaś się bardzo buntować a do tego zachęcasz do tego innych. Nie wiem czy powodem jest to że w liczniku masz naklepane postów a w spotkaniach nie, ale na tyle ne ile cię poznałem to wiem że jesteś bardzo inteligętną osóbką i powinnaś się domyśleć, że trzeba się jednak podporzątkować aktywom a nie pasywom w tym znaczeniu, że aktywa to kliki i spotyki a pasywa to kliki. Więc proszę .... i nie gniewaj się bo nie chodzi o to, lepiej wpadnij na sylwka lub do torunia.
ps i powiedz nam jak twoim zdaniem powinno wyglądać to 4um, niczego nie zmianiać?
ps i powiedz nam jak twoim zdaniem powinno wyglądać to 4um, niczego nie zmianiać?
GaBBaS
- Achmed
- klepacz
- Imię: Marek
- województwo: mazowieckie
SILENCE!!! I KILL YOU
Wystarczy!
KONIEC a że zwykle muszą być ofiary
proponuję:
Madzix zostanie moderatorem (to prawie jak degradacja z Ownersicy do sprzątaczki)
Mors nie dostanie nawet maleńkiej kostki lodu do łychy w Toruniu (beee ciepła łycha)
PiotrP za wzorowe admninowanie dostanie nową osełke do mieczy
Sowie poprawimy spawy na zgięciach to wzmocni jego konstrukcję
Reszta dostanie środki uspokajające lub przeczyszczające do wyboru.
Zachowajcie umiar w wypowiedziach i wszystko wróci do normy.
A ja ..... właśnie ponieważ też mam w tym swoje 5 groszy, .............. karę to już Wy musicie wymyśleć
Wystarczy!
KONIEC a że zwykle muszą być ofiary

Madzix zostanie moderatorem (to prawie jak degradacja z Ownersicy do sprzątaczki)

Mors nie dostanie nawet maleńkiej kostki lodu do łychy w Toruniu (beee ciepła łycha)

PiotrP za wzorowe admninowanie dostanie nową osełke do mieczy

Sowie poprawimy spawy na zgięciach to wzmocni jego konstrukcję

Reszta dostanie środki uspokajające lub przeczyszczające do wyboru.

Zachowajcie umiar w wypowiedziach i wszystko wróci do normy.
A ja ..... właśnie ponieważ też mam w tym swoje 5 groszy, .............. karę to już Wy musicie wymyśleć

Ostatnio zmieniony pt 14 gru 2007, 13:48 przez Achmed, łącznie zmieniany 2 razy.
VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
VTR 1000F BYŁA