A no ... czasem jestemelcommendante pisze:Podejrzewam, ze ktos stwierdzil, ze oswietlenie Vitka jest troche za malo wydajne (aczkolwiek smialo mozna nim oswietlic stadion) i postanowil zrobic taka przerobke. Mysle, ze to w zaden sposob nie przeszkadza i nie ma sie co z tym bawic.
czy ty dragoo nie siedzisz przypadkiem czasami na scigaczu.pl ?
Swiatla
- dragoo
- klepacz

- Imię: Jarek
- VFRKrzysztof
- klepacz

- Imię: Krzysztof
- województwo: mazowieckie
Niedawno wymieniałem żarówki i byłem po tej akcji tak zmęczony, że nawet nie miałem siły w dziale "Pozytywnie" napisać, że mi się udało. Dla Europejczyka z dłońmi w rozmiarze europejskim nie jest to łatwe zadanie. Chciałem najpierw ściągnąć kostkę, żeby było łatwiej odpiąć żarówkę, ale kostka nie chciała zejść. Wydłubałem jakoś te żarówki i trzymając wszystko w łapach próbowałem wyciągnąć żarówkę z kostki i qrrrrr nic! Żarówka wrosła w kostkę. Wziąłem więc mały śrubokręt, wepchnąłem go między kostkę i trzonek żarówki, i delikatnie podważyłem żarówkę tak, żeby nie wykruszyć kostki. Może nie jest to technika zalecana w instrukcji obsługi, może gdyby tam napsikać WD40 i poczekać to żarówka też by wylazła, ale jak żarówka się spali i trzeba jechać dalej, to cuś trzeba zrobić.
The best is yet to come! 
- VFRKrzysztof
- klepacz

- maxym73
- teksciarz

- Imię: Marcin
No z tymi żarówkami / wymiana/ to i ja się namęczyłem. Bez wielkich problemów udało się ściągnąć ale juz nałożyć ponownie ni hu...., Chyba trochę niezgrabna dłoń
, Musiałem poprosić kolegę zdecydowanie z mniejszą dłonią i udało się bez problemu.
Żyj szybko kochaj mocno i umieraj młodo
Teraz zaczyna się magia
Teraz zaczyna się magia
- VFRKrzysztof
- klepacz

- PETER
- stary wyjadacz

- Imię: PIOTR
KIKI mówi o fi 800 gdzie są zamontowane żarówki h4 ,natomiast VFR Krzysztof pisze o v-itku jak rozumiem a tam jest trochę inaczej jest kostka doprowadzająca prąd ,jest oprawka żarówki i żarówka h7 a żarówkę wyciągamy razem z oprawką chyba ze żle odczytałem na czym lata vfr Krzysztof to sory

"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"