Artykuł w ŚM
- Vlaad
- klepacz
- Kontakt:
Artykuł w ŚM
Czytał już ktoś Pawlowe wypociny
? Ja już jestem po lekturze obowiązkowej. Artkulik miodzio! No i facjata Luke'a + jego własne wynurzenia na temat RC36 II.

- Pawel
- pisarz
- Kontakt:
Tez czytalem
Fotki robilismy obok Agory (na tle płotu), na kładce nad Trasa Łazienkowska i na Agrykoli (w ruchu). Czekam na uwagi, nawet te nagatywne i ....
Rommi ... musimy zrobic 800, ale tez RC24. Jacys chętni? VFR rządzi !!!
Pawel

A wiesz co? WCALE nie polerowalem, mam słabość do trzymania motocykla w takim stanie, kazdy mój sprzęt tak sie prezentował, wiec bez chwili specjalnych przygorowan pojechałem na zdjecia (za które dziekuje Sławkowi Kaminskiemu, nadwornemu fotografowi Gazety Wyborczej). Przynajmniej nikt nie powie, ze szewc bez butów chodzi.rommi pisze:Pawłowa VFR'a wygląda jak prosto z fabryki - Paweł ile ją polerowałeś?
Fotki robilismy obok Agory (na tle płotu), na kładce nad Trasa Łazienkowska i na Agrykoli (w ruchu). Czekam na uwagi, nawet te nagatywne i ....
Rommi ... musimy zrobic 800, ale tez RC24. Jacys chętni? VFR rządzi !!!
Pawel
Gwiaza rocka, czarny koń wyścigów motocyklowych, kwiat polskiego dziennikarstwa, mistrz obiektywu - ot zwykły skromny chłopak ...
- Lucek
- stary wyjadacz
- Imię: LUCYna/fer
- województwo: łódzkie
zgadzam sie co do kuferkow i stelaza GIENIO jaki rowniez ze jest niewygodna dla pasazera :] tez zalej jak wybredny jest pasazer. ja moja bylem nad balatonem na raz tez z pasazerka i nie skrzywila sie ni razu. na tylky top case zalozylem poduszke (tzw. jaska) i miala jak w goldasie
Nie ma boga, jest Mmmmotór!
- Pawel
- pisarz
- Kontakt:
Spoko, dzieki za oferty w zakresie motocykli, na pierwszy rzut pójdzie 800 i rommi ma tutaj zaklepane miejsce.
Co do uwag, pamietajcie ze zawsze taki tekst powienien byc obiektywny (czyli dane techniczne, suche fakty, usterkowość itp), ale zawsze jest troche subiektywnych uwag autora. Tak wiec nadal podtrzymuje, ze VFRka ze stalazem to nie to. A i pasazer moze miec wygodniej, bo podrózowalem na VFR jako plecak i wcale mi sie nie podobało, hehehe, np. na Bandicie 1200 pasowalo mi duzo bardziej.
Pawel
Co do uwag, pamietajcie ze zawsze taki tekst powienien byc obiektywny (czyli dane techniczne, suche fakty, usterkowość itp), ale zawsze jest troche subiektywnych uwag autora. Tak wiec nadal podtrzymuje, ze VFRka ze stalazem to nie to. A i pasazer moze miec wygodniej, bo podrózowalem na VFR jako plecak i wcale mi sie nie podobało, hehehe, np. na Bandicie 1200 pasowalo mi duzo bardziej.
Pawel
Gwiaza rocka, czarny koń wyścigów motocyklowych, kwiat polskiego dziennikarstwa, mistrz obiektywu - ot zwykły skromny chłopak ...
Ooo, czyli trza leciec do kisQruchu! No i nie ma co chowac glowy w piasek, Luka wydrukowali, mnie nie, bede musial na kolejnym spotkaniu odszczekac jak obiecalem "co ja Qr*a wiem o VFR750, co ja Qr*a wiem o VFR750, co ja Qr*a wiem o VFR750" Luke, 1:0. Ale ja nie skladam broni, napisze do "Nowego Vampa", moze tam mnie wydrukuja 

- Pawel
- pisarz
- Kontakt:
Doyar, nie dało rady puscić dwóch komentarzy niestety
, ale jak sie zgodzisz, to po małej korekcie błedów (nad tekstem Luka tez musiałem popracowac troche) umieszcze go tuutaj. OK? Komentarz mi sie podoba, troche poetycki, ale fajnie sie czyta. Mów tylko Tak a jutro bedzie w tym temacie.
Pawel

Pawel
- maciek 800
- klepacz