Warszawa - poszukiwane...

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
musieli
pisarz
pisarz
Imię: Dariusz

Warszawa - poszukiwane...

Post autor: musieli » pn 01 paź 2007, 15:18

... miejsce na mały serwis motocyklowy (możliwe, że już ze specjalizacją Hondy z pod znaku V :twisted: ).

Jak niektórzy (Pepe, Roads :mrgreen: ) wiedzą, trochę daleko od Wawy jest mój warsztacik.... W związku z tą sytuacją na przyszły sezon (czyli tak naprawdę już) przymierzam się do przeniesienia do Wawy. To tak co by wszyscy chętni nie musieli "dymać" taki kawał (dla tych którzy nie wiedzą - za Piaseczno).

I tutaj moja prośba - gdyby ktoś widział / słyszał o miejscu do wynajęcia, nadającym się na taką działalność w rejonie Wawy (najchętniej południowej...) to bardzo proszę o info. Może to być duży garaż, mały magazyn itp, itd.

Za wszelkie info z góry stokrotne dzięki.
Ekskluzywne akcesoria motocyklowe marki RIZOMA

Awatar użytkownika
treska
klepacz
klepacz
Imię: Treska
Kontakt:

Post autor: treska » pn 01 paź 2007, 18:00

Musieli więcej szczegółów np jakie media metraż itd. mam kogos kto siedzi w nieruchomosciach
o jeeeeeeeeeezu fantastycznie

treska@vfr.com.pl

Awatar użytkownika
musieli
pisarz
pisarz
Imię: Dariusz

Post autor: musieli » pn 01 paź 2007, 18:32

Coś nie za dużego. Wolę wkładać kasę w wyposażenie niż w sam wynajem. Więc bardziej istotne są warunki finansowe. Jedno lub dwa pomieszczenia z dostępem do łazienki/WCtu. Z doświadczenia wiem, że około 30 metrów jest już wystarczające. Tak co by się pomieścić z podnośnikiem, kilkoma motocyklami i małym stanowiskiem warsztatowym.

Media? Prąd, woda, zimą ogrzewanie. Oczywiście może być do odmalowania / lekkiego remontu / posprzątania itd.

I tyle.
Ekskluzywne akcesoria motocyklowe marki RIZOMA

Awatar użytkownika
Fabiq
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Fabiq » pn 01 paź 2007, 19:54

a ja znow mysle o otwarciu salonu z serwisem u nas, pomimo ze jest juz jeden spory serwis to ludzie narzekaja ze marnie z obsluga klienta i szukaja alternatywnego miejsca, potrafia jezdzic na serwis nawet do gd bo tam lepiej sie o klienta dba, ale to tak baj de łej :P
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769

Awatar użytkownika
ppamula
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Piotr
województwo: mazowieckie

Post autor: ppamula » wt 02 paź 2007, 11:29

Mam takie dwa miejsca, chyba niedrogie ale na Pradze Północ. Na Radzymińskiej i na Szwedzkiej.
Dzwoń to pogadamy.

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: mors » czw 04 paź 2007, 17:27

lepiej na północy bo Vikingom bliżej :hooray
a będzie hamownia? :lol
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

ODPOWIEDZ