a kto jest z Dolnego Ślaska?

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
usmoł
pisarz
pisarz
Imię: Lesław
Kontakt:

a kto jest z Dolnego Ślaska?

Post autor: usmoł » czw 28 cze 2007, 11:19

Przeglądając forum widzę że największe zagęszczenie jedynego słusznego moto to Warszawa, Pomorze, Mazury. Nie wiem z czego to wynika, z niepopularnosci tego modelu? że to jak napisała MadziX dyliżans. Nawet nie ma do kogo wyskoczyć na piwo, lub zaprosić kogoś, gdy jest mało czasu. Niestety wyjazd na zlot, to nie ma co ukrywać jest wyprawą na drugi koniec Polski, więc gdy jedna część będzie się bawić na Mazurach, to może Dolny Śląsk w tym samym czasie spotka się na piwie?. Nie jest to namawianie żeby zrezygnować z wyjazdu na zlot, ale napił bym się z kims kto jeździ VFR-ką (jeszcze nie miałem przyjemności spotkac takiej osoby), a wymiana doświadczeń jest lepsza niż najlepszy poradnik.

Awatar użytkownika
Gacek
pisarz
pisarz
województwo: dolnośląskie
Kontakt:

Post autor: Gacek » czw 28 cze 2007, 21:09

Mówisz i masz :yeah
Ride or Die....

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: mors » czw 28 cze 2007, 21:30

no to masz zalatwione:

Ja co prawda uwielbiam wyskoczyć do Komarówki, Łomży, Lublina, Warszawy, Olsztyna na piwko, po zapałki, obiad, tańce na rurce itp, ale ja to stary pierdoła jestem :lol

Ale od 3 lipca imprezujemy w Otmuchowie po koncercie RHCP - GaBaS, Luke i jakiś zabłąkany nadmorski mors. Pewnie do soboty rano - jakies latanko za południowa granica niewykluczone. Holki i tym podobne.
Tak coś pamiętam, ze do Legnicy to zut zębatką (qrde ja nie mam zebatki - no to rzucam łańcuszkiem rozrzadu). Dołączysz?

W imieniu GaBaSa - zapraszam. Jest gdzie sie kimnąć i co wypić.

A w ogóle to zakładam nowy temat w tej materii.
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

Awatar użytkownika
Ruda i Piotr
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Kasia
województwo: pomorskie
Kontakt:

Post autor: Ruda i Piotr » czw 28 cze 2007, 22:28

usmoł pisze: napił bym się z kims kto jeździ VFR-ką
W drugiej połowie lipca lub w sierpniu prawdopodobnie VFR i jej siostra mniejsza CBF zawitają w Lubinie to można się spotkać na jakimś malutkim piwku ;-)

R-K
Mamy dwie miłości- :rodzina i :motolove
VFR Viking SeXszyn North Roads

Awatar użytkownika
usmoł
pisarz
pisarz
Kontakt:

Post autor: usmoł » pt 29 cze 2007, 13:28

3 lipca ?? serca nie macie :disagree pracuję ku chwale Gatesa, potem 6-8 Łagów (może tam ktoś będzie ?). Druga połowa lipca,poczatek sierpnia ok. byle nie 20-22 lipca bo wtedy okupuję Murowaną Goslinę na dniach motoryzacji. Ruda co do picia, to jestem ciekaw czy wszystkie babki jeżdżące na moto mają tak mocne głowy? Ostatnio razem z Moją do kupy w domu miałem 10 jeżdżących Bab. :mrgreen:
..chociaż kroczę doliną ciemności nie lękam się zła, bo jestem największym skur...elem w dolinie...

Awatar użytkownika
Ruda i Piotr
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Kasia
województwo: pomorskie
Kontakt:

Post autor: Ruda i Piotr » pt 29 cze 2007, 21:21

jeszcze daty nie znam, to zależy od mojej drugiej połowy (to jego tereny) jak będziemy sie wybierac to dam Ci znać. A co do mocnej głowy to zależy od wielu czynników :lol:
Mamy dwie miłości- :rodzina i :motolove
VFR Viking SeXszyn North Roads

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: mors » sob 30 cze 2007, 09:08

3 lipca 4 lipca 5 lipca 6 lipca - terminów do wyboru. Nie znajdziesz godzinki, zeby z kolegami sięnapić?

A wiem musicie zaprojektowac nowe plansze:
"Windows - 10H20F80 0000 6800 FB8090 - krytyczny wyjątek. Jezeli problem będzie sie powtarzał skontaktuj sie ze sprzedawcą... hot dogów"

No to załatwiłem Ci - masz wolne do nastepnej soboty. Bill bedzie zadowolony :lol
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

Awatar użytkownika
usmoł
pisarz
pisarz
Kontakt:

Post autor: usmoł » ndz 01 lip 2007, 12:44

Mors nie ten Gates, ja od tego -Belts Power Grip- napedowy pas do BMW CS650 i jeszcze paręset innych choc przez maje ręce przechodzi tylko Renault, Isuzu, CNH, Volvo, JSB, Mercedes, VW, DAF i zamienniki do nich. Niestety jak pracuje sie na lini ciężko się urwać, ale co ma wisiec nie utonie, kto wie gdzie mnie zaniesie jeszcze do września, może ja zawitam w wasze rejony.
Ruda będę czekał na info, zaczynam ćwiczyć i sprawdzać czynniki :biggrin

Awatar użytkownika
Ketchup
klepacz
klepacz
województwo: lubuskie

Post autor: Ketchup » ndz 01 lip 2007, 15:25

no problema z bronkami :twisted: , każdy termin oprócz 6-8.07, a do Legnicy to mam może z 60km
pzdr
Jak do baku to tylko nitroglicerynometanol

Awatar użytkownika
usmoł
pisarz
pisarz
Kontakt:

Post autor: usmoł » ndz 01 lip 2007, 15:37

Ketchup czyżbyś wybierał się do Łagowa ?
..chociaż kroczę doliną ciemności nie lękam się zła, bo jestem największym skur...elem w dolinie...

Awatar użytkownika
Ketchup
klepacz
klepacz
województwo: lubuskie

Post autor: Ketchup » pn 02 lip 2007, 08:29

usmoł pisze:Ketchup czyżbyś wybierał się do Łagowa ?

kanieszno - to jest jeden z lepiej zorganizowanych zlotów w Polsce,

a tak btw, 22-24.06 byliśmy na zlocie w Czechach i trzeba przyznać, że jeżeli chodzi o organizację, to lepszej nie widziałem a na kilkudziesięciu zlotach już byłem http://www.bikeshow.cz/galeri/index.htm
Jak do baku to tylko nitroglicerynometanol

Awatar użytkownika
usmoł
pisarz
pisarz
Kontakt:

Post autor: usmoł » pn 02 lip 2007, 18:49

To może gdzies sie tam znajdziemy, jakieś piwo zgnębimy. Co do zlotów to słyszałem że Czeskie zloty są jedne z najlepiej zorganizowanych, ale to zloty Polskie są nieprzewidywalne i za to je lubię. Zapiszę sobie Twój nr. jak juz będę w Łagowie to się odezwę. Ruszamy już w piątek.

Awatar użytkownika
knight
pisarz
pisarz
Imię: Jakub

Post autor: knight » wt 03 lip 2007, 11:50

W przeciągu lipca i sierpnia zawitam do Wrocka na pewno kilka razy także będę sie odzywać :) planuje polatać trochę po Sudetach... i nie tylko :)

Awatar użytkownika
usmoł
pisarz
pisarz
Kontakt:

Post autor: usmoł » wt 03 lip 2007, 17:29

Knight, znajdziemy się :lol:

ODPOWIEDZ