a kto jest z Dolnego Ślaska?
- usmoł
- pisarz
- Imię: Lesław
- Kontakt:
a kto jest z Dolnego Ślaska?
Przeglądając forum widzę że największe zagęszczenie jedynego słusznego moto to Warszawa, Pomorze, Mazury. Nie wiem z czego to wynika, z niepopularnosci tego modelu? że to jak napisała MadziX dyliżans. Nawet nie ma do kogo wyskoczyć na piwo, lub zaprosić kogoś, gdy jest mało czasu. Niestety wyjazd na zlot, to nie ma co ukrywać jest wyprawą na drugi koniec Polski, więc gdy jedna część będzie się bawić na Mazurach, to może Dolny Śląsk w tym samym czasie spotka się na piwie?. Nie jest to namawianie żeby zrezygnować z wyjazdu na zlot, ale napił bym się z kims kto jeździ VFR-ką (jeszcze nie miałem przyjemności spotkac takiej osoby), a wymiana doświadczeń jest lepsza niż najlepszy poradnik.
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
no to masz zalatwione:
Ja co prawda uwielbiam wyskoczyć do Komarówki, Łomży, Lublina, Warszawy, Olsztyna na piwko, po zapałki, obiad, tańce na rurce itp, ale ja to stary pierdoła jestem
Ale od 3 lipca imprezujemy w Otmuchowie po koncercie RHCP - GaBaS, Luke i jakiś zabłąkany nadmorski mors. Pewnie do soboty rano - jakies latanko za południowa granica niewykluczone. Holki i tym podobne.
Tak coś pamiętam, ze do Legnicy to zut zębatką (qrde ja nie mam zebatki - no to rzucam łańcuszkiem rozrzadu). Dołączysz?
W imieniu GaBaSa - zapraszam. Jest gdzie sie kimnąć i co wypić.
A w ogóle to zakładam nowy temat w tej materii.
Ja co prawda uwielbiam wyskoczyć do Komarówki, Łomży, Lublina, Warszawy, Olsztyna na piwko, po zapałki, obiad, tańce na rurce itp, ale ja to stary pierdoła jestem

Ale od 3 lipca imprezujemy w Otmuchowie po koncercie RHCP - GaBaS, Luke i jakiś zabłąkany nadmorski mors. Pewnie do soboty rano - jakies latanko za południowa granica niewykluczone. Holki i tym podobne.
Tak coś pamiętam, ze do Legnicy to zut zębatką (qrde ja nie mam zebatki - no to rzucam łańcuszkiem rozrzadu). Dołączysz?
W imieniu GaBaSa - zapraszam. Jest gdzie sie kimnąć i co wypić.
A w ogóle to zakładam nowy temat w tej materii.
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- usmoł
- pisarz
- Kontakt:
3 lipca ?? serca nie macie
pracuję ku chwale Gatesa, potem 6-8 Łagów (może tam ktoś będzie ?). Druga połowa lipca,poczatek sierpnia ok. byle nie 20-22 lipca bo wtedy okupuję Murowaną Goslinę na dniach motoryzacji. Ruda co do picia, to jestem ciekaw czy wszystkie babki jeżdżące na moto mają tak mocne głowy? Ostatnio razem z Moją do kupy w domu miałem 10 jeżdżących Bab. 

..chociaż kroczę doliną ciemności nie lękam się zła, bo jestem największym skur...elem w dolinie...
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
3 lipca 4 lipca 5 lipca 6 lipca - terminów do wyboru. Nie znajdziesz godzinki, zeby z kolegami sięnapić?
A wiem musicie zaprojektowac nowe plansze:
"Windows - 10H20F80 0000 6800 FB8090 - krytyczny wyjątek. Jezeli problem będzie sie powtarzał skontaktuj sie ze sprzedawcą... hot dogów"
No to załatwiłem Ci - masz wolne do nastepnej soboty. Bill bedzie zadowolony
A wiem musicie zaprojektowac nowe plansze:
"Windows - 10H20F80 0000 6800 FB8090 - krytyczny wyjątek. Jezeli problem będzie sie powtarzał skontaktuj sie ze sprzedawcą... hot dogów"
No to załatwiłem Ci - masz wolne do nastepnej soboty. Bill bedzie zadowolony

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- usmoł
- pisarz
- Kontakt:
Mors nie ten Gates, ja od tego -Belts Power Grip- napedowy pas do BMW CS650 i jeszcze paręset innych choc przez maje ręce przechodzi tylko Renault, Isuzu, CNH, Volvo, JSB, Mercedes, VW, DAF i zamienniki do nich. Niestety jak pracuje sie na lini ciężko się urwać, ale co ma wisiec nie utonie, kto wie gdzie mnie zaniesie jeszcze do września, może ja zawitam w wasze rejony.
Ruda będę czekał na info, zaczynam ćwiczyć i sprawdzać czynniki
Ruda będę czekał na info, zaczynam ćwiczyć i sprawdzać czynniki

- Ketchup
- klepacz
- województwo: lubuskie
usmoł pisze:Ketchup czyżbyś wybierał się do Łagowa ?
kanieszno - to jest jeden z lepiej zorganizowanych zlotów w Polsce,
a tak btw, 22-24.06 byliśmy na zlocie w Czechach i trzeba przyznać, że jeżeli chodzi o organizację, to lepszej nie widziałem a na kilkudziesięciu zlotach już byłem http://www.bikeshow.cz/galeri/index.htm
Jak do baku to tylko nitroglicerynometanol
- usmoł
- pisarz
- Kontakt:
To może gdzies sie tam znajdziemy, jakieś piwo zgnębimy. Co do zlotów to słyszałem że Czeskie zloty są jedne z najlepiej zorganizowanych, ale to zloty Polskie są nieprzewidywalne i za to je lubię. Zapiszę sobie Twój nr. jak juz będę w Łagowie to się odezwę. Ruszamy już w piątek.
..chociaż kroczę doliną ciemności nie lękam się zła, bo jestem największym skur...elem w dolinie...