vfr 800 - KTO MOŻE POMÓC

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
KolczyK
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Przemysław
Kontakt:

vfr 800 - KTO MOŻE POMÓC

Post autor: KolczyK » pt 22 cze 2007, 20:26

http://www.allegro.pl/item208788246_hon ... dobry.html

witam syskich

czy mieszka ktoś w okolicy i może podjechać sprwdzić te sztuke ? Ja co prawda mam czas dopiero jechać w środe ale tyle kilometrów co juz zrobiłem po te wadliwe sztuki to mnie zniechęca jechać dalej niż województwo obok. a wygląda obiecująco, chodzi mi jedynie o silnik, bo jak zadzwonie to znowu powie że k....a wszystko IDEALNE !!!!!! :evil: :mad: :evil: :evil:

emaila juz napisałem z konkretami, musi się skumać że każda śrubka już znana jest.
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka

UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>

Gienio
klepacz
klepacz
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Gienio » pt 22 cze 2007, 22:59

gosciu jutro dam Ci znac kiedy moglbym tam podjechac, ale powiem Ci jedno w piatek moj dobry znajomy kupil od tego goscia bladego z 98r za 13tys i sprzet jest w zajebistym stanie, miejmy nadzieje ze ta vfr tez taka bedzie, z reszta ten gosc co sprowadza te sprzety jezdzi vfr rc36 II takze wie co dobre ;-)

Awatar użytkownika
KolczyK
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Przemysław
Kontakt:

Post autor: KolczyK » sob 23 cze 2007, 02:47

to stary jutro do niego dzwonie i rezerwuje, gienio odwdziecze sie jak tylko charytatywny czworobok mi pozwoli, stary teraz w pubie byłem bo mnie nosi także bede wdzieczny ! beer rulez a przedewszystkim cycki a nad nimi VFR !!! daj mi znać jakbyś śmigał ja jutro dzwonie do niego pozdro bracie i dzieki ! w środębym po to leciał. napisał mi gościu że zrobi mi filmik jak chodzi i regulator sprawdzi, kurde co za koleś wporzo. pozdro idzieki
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka

UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>

ODPOWIEDZ