KARTKI NA GWAŁT KUPIĘ.
KARTKI NA GWAŁT KUPIĘ.
Jak w temacie. 

- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
zaraz zaraz --->sam pisałeś ostatnio ,że kartek nie wykorzystuje się w gronie viking sexszyn...więc coś tu kręcisz..mors pisze:bardzo prosto MadziX - Sowa ma szczwany plan. Najpierw od Ciebie odkupi, a potem przeciwko Tobie wykorzystaja bym nie sprzedawał
btw -->pomimo ,że jestem ownersicą , mało tego - zajmuję honorowe miejsce 00

[ Dodano: 2007-04-23, 21:13 ]
już za póżno Sowa...wszystko wyszło na jaw, kartki zostają u mnie...

Ostatnio zmieniony pn 23 kwie 2007, 21:12 przez MadziX, łącznie zmieniany 1 raz.

MadziX, mnie rygory Viking SEXszyn nie obejmują dopóki jestem poza
. Nie możesz mieć pretensji, to nie było skierowane przeciw Tobie. Anons był ogólny i nie dotyczył kupna klocków lego. Kartki na gwałt nie są biletem wstępu do kina na poranek. Sama zgłosiłaś chęć sprzedaży, a ja skorzystałem z oferty. Zaspałaś
czy się droczysz
?
BTW. Są pewne korzyści z pozostawania poza VSszyn.

-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
jak sobie chcesz - jako członkini Viking Sexszyn jestem nietyklana, jeśli tego nie uszanujesz wiedz ,że potrafię się bronić i są jeszcze inni Vikingowie..wiedzą nawet gdzie mieszkasz...SOWA pisze:MadziX, mnie rygory Viking SEXszyn nie obejmują dopóki jestem poza. Nie możesz mieć pretensji, to nie było skierowane przeciw Tobie. Anons był ogólny i nie dotyczył kupna klocków lego. Kartki na gwałt nie są biletem wstępu do kina na poranek. Sama zgłosiłaś chęć sprzedaży, a ja skorzystałem z oferty. Zaspałaś
czy się droczysz
?

natomiast kartki zgłosiłam do sprzedaży w dobrej wierze, a tu wyszło szydło z worka ..dlatego cofam tę ofertę.
sprzedałbyś rewolwer komuś, kto by ci wcześniej powiedział ,że Cię z niego zabije ?

[ Dodano: 2007-04-24, 08:30 ]
Road u rodowitych anglikow to zupełnie inaczej wygląda także nie czuj się urażony w żadnym wypadku..roads pisze:Chyba zmienię avatar na kolorowyMadziX pisze:rudawe![]()
[ Dodano: 2007-04-23, 22:41 ]
Jacko i wszyscy, wiem mieliśmy się oganiczyć z OT ale nie mogłem si powstrzymać