kręcenie licznika :)

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Jacek
Kontakt:

kręcenie licznika :)

Post autor: mors » pn 26 mar 2007, 12:50

Wszystkim, którzy dostrzegli, że na moim liczniku coś drgnęło serdecznie dziękuję za życzenia.

Przepraszam za to, ze się postarzałem i obiecuję bardziej nie zdziecinnieć :biggrin
Dla tych co chcą się usilnie dowiedzieć czy gorszy jest Alzheimer czy Parkinson tzn. czy lepiej rozlać piwo czy zapomnieć gdzie się je postawiło spiesze donieść, że w świetle najnowszych badań najgroźniejszy jest Parkinheimer, albo Alzheimerson - zapominasz gdzie piwo rozlałeś :biggrin

Wam również życzę udanego sezonu - przekroczenia planu o 300% - jak za Gomułki,
Paliwa w cenie jak za Gomułki, muzyki jak za Gomułki, a nie rapy i hip-hopy.
Szerokiego czystego asfaltu zgodnego z normą europejska albo DIN, a nie GOST. Pozamiatanych puszek, policji wesoło machającej do Was jedną ręką bo drugą przytrzymują czapeczki co by im Wasz pęd z głów nie pozdzierał razem z owłosieniem.
Wachy wolniej ubywającej, a obrotomierza radośniej wkręcającego się na czerwone pole.

Żeby Waszym jedynym zmartwieniem był gang wydechu, albo zmiana koloru sprzęta na jeszcze zjadliwszy i oczojeb.y

mors

uprzejmie informuję, ze mrożone dłużej trzyma i nalezy dzielić 46 na dwa do trzech, a jak ktoś podzieli na 10 to i tak się wiele nie pomyli
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

Awatar użytkownika
ppamula
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Piotr
województwo: mazowieckie

Post autor: ppamula » pn 26 mar 2007, 15:38

mors, Ale wsypa z mojej strony
Serdeczne życzenia choć spóźnione, ale wiesz że szczere.
Duzo kilometrów na liczniku swoim i moto w całkowitej beztrosce i radości życia.
Co by Ci jeszcze pożyczyć? Żebyś nigdy nie stracił tak szalonego humoru! Żeby nie wiem jak było, z życia trza się śmiać.
VIVAT
Ostatnio zmieniony czw 01 sty 1970, 01:00 przez ppamula, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: mors » wt 27 mar 2007, 13:30

Dzieki Piotrze za zyczenia, ale największy prezent mi zrobisz jak będziesz nadal śmigał na VFRze. NIc nie mówię, ale imieniny mam już w lipcu :lol

a czy Vi VAT + 22%? :biggrin
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

ODPOWIEDZ