Słuchasz radia?? Oglądasz telewizję?? to nowy pomysł naszego ministerstwa od praw jazdyGienio pisze:a gdzie Ty slyszales takie rewelacje???
no chyba , ze trafisz rowerzystę który całe życie zbierał złom albo grzyby w sezonie i jego jedynym dorobkiem jest rower który mu właśnie skasowałeś, nawet lać nie było coYaco pisze:Nie wiem, czy dobrze się orientuję, ale wypadek z pajacem bez OC nie oznacza braku odszkodowania. Zdaje się, że jest coś takiego jak fundusz gwarancyjny ostatniego ubezpieczyciela i to na jego barki spada problem roszczeń wobec sprawcy.
Moim zdaniem 500 zł mandatu za prowadzenie bez prawka to kpina !!!!GRZECH pisze:Obecnie mandat za prowadzenie bez uprawnien to 500zl i wydaje mi sie to calkiem sporo(1/10 mojej VFRki albo 1/2 prawa jazdy
Podobne sytuacje zawsze mogą się przytrafić, niestety pech czasami dopada każdego. Co do pał, nie będę się wypowiadał aby nie zaniżyć kólóry na naszym 4um.Ketchup pisze: no chyba , ze trafisz rowerzystę który całe życie zbierał złom albo grzyby w sezonie i jego jedynym dorobkiem jest rower który mu właśnie skasowałeś, nawet lać nie było co![]()
a kochana policja jak przyjechała...
http://forum.motocyklistow.pl/index.php ... l=trafiłem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości