Re!
- Little Sister
- klepacz
- Kontakt:
- Little Sister
- klepacz
- Kontakt:
- treska
- klepacz
- Imię: Treska
- Kontakt:
Powoooooooooodzenia:)
Swoją drogą to jesteś druga osobą, która mówi sesesesese. pierwsza to ja:)
Trzym się Litlle Sister
[ Dodano: 2007-05-28, 15:40 ]
Little Sister coś Ci powiem. Byłem tu i tam, pracowałem tu i tam i powiem Ci tak: Jeśli znasz dobrze język i się nie boisz wszędzie znajdziesz pracę.
Osobiście nie polecam UK, bo jest naprawdę ciężko coś znaleźć, w Irlandii jest trochę łatwiej jednak nie powiedziałbym, że to fajny kraj. Polecam Holandię:0 byłem tam wielokrotnie. Teraz otworzyli rynek pracy, więc będzie łatwo. Kasa nie taka jak w Irlandii ale klimat i ludzie fajniejsi. Po za tym możesz z tamtąd sobie sprowadzić niedrogo jakąś 2 kołową maszynkę:)
Jakbyś miała jakieś pytania mój numer gg 6233849 lub telefonicznie 605 356 824
Pozdro
Treska
Swoją drogą to jesteś druga osobą, która mówi sesesesese. pierwsza to ja:)
Trzym się Litlle Sister
[ Dodano: 2007-05-28, 15:40 ]
Little Sister coś Ci powiem. Byłem tu i tam, pracowałem tu i tam i powiem Ci tak: Jeśli znasz dobrze język i się nie boisz wszędzie znajdziesz pracę.
Osobiście nie polecam UK, bo jest naprawdę ciężko coś znaleźć, w Irlandii jest trochę łatwiej jednak nie powiedziałbym, że to fajny kraj. Polecam Holandię:0 byłem tam wielokrotnie. Teraz otworzyli rynek pracy, więc będzie łatwo. Kasa nie taka jak w Irlandii ale klimat i ludzie fajniejsi. Po za tym możesz z tamtąd sobie sprowadzić niedrogo jakąś 2 kołową maszynkę:)
Jakbyś miała jakieś pytania mój numer gg 6233849 lub telefonicznie 605 356 824
Pozdro
Treska