nowy partner zyciowy Silver Lady

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: mors » sob 21 lip 2007, 20:16

Janek - jako najstarszy wiekiem na tym forum pozwolę sobie zwrócić ci uwagę na pare rzeczy. Czego Roman wielkie G. nie wytłumaczył w szkolę ani czego nie wyniosłeś z domu spróbuję w zastepstwie Romana wielkie G wytłumaczyć małemu g.

Jest pewna subtelna różnica pomiędzy mężczyzną i małym zafajdanym gnojkiem.

Mężczyzna - odpowiada za to co robi i mówi.

Mały śmierdzący, zafajdany gnojek jest tchórzem, któremu wydaje sie, że może schowac się anonimowo w internecie i pluć na wszystkie strony rozładowując swoje frustracje seksualne, których nie jest w stanie rozładować ręcznie.

Poniewaz napisałeś, ze jesteś z Gdyni, a ja tak się złożyło z Sopotu - proponuję spotkanie w dowolnym miejscu i o dowolnej porze, zebys mógł przejść z kategorii B do kategorii A.
Czasami nauka kosztuje, czasami bywa bolesna c'est la vie.

Masz trzy możliwości.
Możesz nadal pozostać anonimowy i przyznasz, ze miałem rację zaliczając cię do dość licznej populacji małych, śmierdzących, zafajdanych tchórzy.
Przyjąć uprzejme zaproszenie na przyjacielską wymianę poglądów na temat kultury osobistej i podstawowych form grzeczności.
Oczywiscie zawsze możesz przeprosić nasza Koleżankę i jezeli przyjmie twoje przeprosiny to nie mam nic do ciebie. Raczej będę cie omijał z daleka - bo jak się wdepnie nawet w małe g to i tak buty śmierdzą jak po wielkim.

Jeżeli nie skorzystasz z propozycji trzeciej i drugiej i wydaje ci się, że mozesz pozostać anomimowy w internecie to masz rację... WYDAJE ci się. Obiecuję, ze dołoże wszelkich starań, aby poprzez numer IP i inne dostępne metody, a uwierz mi, że jest ich wiele - nacieszyć moje stare oczy twoim widokiem. Chociaż nie jestem pewny czy w tym przypadku radość bedzie obopólna.

No to czekam na propozycje terminu i miejsca spotkania.

Nic mnie tak nie wqrwia jak małe, tchórzliwe padalce.
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

Awatar użytkownika
whitespirit
pisarz
pisarz
Imię: Bartosz

Post autor: whitespirit » sob 21 lip 2007, 23:10

mors,
Pieknie ;-)

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » sob 21 lip 2007, 23:56

mors pisze:proponuję spotkanie w dowolnym miejscu i o dowolnej porze
Ja na sekundanta! Ale to do morsa mówiłem, bo z ... nie rozmawiam. I szkoda mi bardzo, że imię "Janek" zostało skalane, bo mam w kręgu swym Janków, którzy innym ludziom, a kobietom zwłaszcza cześć oddają nie dla korzyści, ale bo tak jest fajnie, wypada, lepiej się żyje i przyjaciół zyskać można, no i w ogóle. A tu jedno słowo i w szambie człek się kąpie. Nieładnie. Przytopić czy współczuć?

Awatar użytkownika
mrf
Łopata
Imię: Michał
województwo: mazowieckie
Kontakt:

Post autor: mrf » ndz 22 lip 2007, 02:12

Wspolczuc bo jak przytopisz to mozesz przypadkiem reke zanurzyc :P
A Rh POSITIVE

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Magdalena
Kontakt:

Post autor: MadziX » ndz 22 lip 2007, 02:33

SOWA pisze:
MadziX pisze:fota na skuterku jest moja.....no i co z tego?
Jak to co z tego? To z tego, że się fajnie prezentujesz. Magda, dałaś ostatnio komuś kosza?
Sowa dziękuję za miły komplement.... :grin:
co do kosza --->nie przypominam sobie :lol:

[ Dodano: 2007-07-22, 02:55 ]
ha ! Tomek koniec zabawy...w Janka...wszystko już wiem, wiemy..nie wiem jak Ty sie teraz z tego wytłumaczysz... :roll:
:lol:
Obrazek

Awatar użytkownika
mrf
Łopata
Imię: Michał
Kontakt:

Post autor: mrf » ndz 22 lip 2007, 03:08

Tak wiec prawdopodobnie Tomek w nagrode ma juz zapewnione od forumowiczow bukkake :bye
A Rh POSITIVE

Awatar użytkownika
szatan
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: szatan » ndz 22 lip 2007, 08:02

Pałom go w łep pałom :mrgreen: :razz2
Życie bez motocykla powoduje raka i choroby serca
Manual Honda VFR800 98-2001
http://rapidshare.com/files/236685669/Manual98-01.pdf

Miernik ładowania http://www.youtube.com/watch?v=IYjGraAk4es

Awatar użytkownika
Tomaso
zadomowiony
zadomowiony

Post autor: Tomaso » ndz 22 lip 2007, 09:32

mors pisze:No to czekam na propozycje terminu i miejsca spotkania.
Sierpien ? zamglona, zatechła wyspa koło europy - rejon północny u granic szkockich ? Garaż zapewniony. :nausea
vitek na wiosne >>> viewtopic.php?t=8360

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » pn 23 lip 2007, 12:20

żeby chłopaki z trójmiasta umawiali się pod szkocją na małe przyjacielskie co nieco? To trzeba miec słowiańską fantazję.

My of kourse 15 sierpnia o świtaniu z żywczykiem meldujemy się na nabrzeżu. Liczymy na troche tradycyjnej angielskiej flegmy. moze weźmiemy co nieco do domu... dla ołnersów.
Lista chetnych: zapisywac się.
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » pn 23 lip 2007, 20:06

A honorny sekundant to chyba teraz powinien na stos w ofierze pójść, albo sepuku przykładne popełnić. Janek, jest w tym jeden pozytyw, mianowicie taki, że imię "Janek" jednak na szczęście pozostaje poza wstydliwym kręgiem skalanych, co radość czyni wśród ownersów i przyjaciół moich niezmotoryzowanych dwukołowo. Choć numer wystawiłeś ostry, to za to linczu się nie doczekasz, ale jeno przez wzgląd na naszego MadziXa, co rodzynkiem jest w VFR OC i moc ma zarządzania telepatycznego. Nie mam ownersowskiego pojęcia jak Ją ułagodziłeś za te ciężkie zmywanie itd, bo ja bym cie za to wtrącił w terminowo nieokreślony przymusowy celibat z rękami związanymi z tyłu, ale cóż takie prawo towarzyskiego podstępu, że zżeram swój język i piątkę przybijam. Gratuluję niepowtarzalnego wejścia na forum. Witaj wsród odjechanych.

Awatar użytkownika
roads
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: roads » pn 23 lip 2007, 23:25

Janek Janek no no no co by tak nam krwi popsuć och TY kurcze ja nie mogę

Witaj

a za taki numer to chyba zawitasz do kraju i grabę uściskasz z nami ??

zapraszamy

pozdro

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Magdalena
Kontakt:

Post autor: MadziX » wt 24 lip 2007, 07:58

Janek zrobił niezły dym.. :eek :disagree :shock:
Sowa skąd wniosek ,że mnie ułagodził - Janek zmywak ma teraz w domu 24h/dobę :wtf :wtf

p.s. fajny avatar ! :grin:

p.s.2. mors -macie już plan wycieczki ? potrzebujecie jakieś info ?
Obrazek

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » wt 24 lip 2007, 09:51

MadziX pisze:Sowa skąd wniosek ,że mnie ułagodził - Janek zmywak ma teraz w domu 24h/dobę
No to się dorobi na zmywaku. I nie zapomnij mu rąk związać na plecach. Niech sobie radzi. Kiedyś Mleczko narysował taki obrazek, który mi teraz na myśl przychodzi. Ha ha, niewesoło się żyje, gdy się zadrze z ownersami :lol I jeszcze niech wytrze kurze. .... i kogutowi też. :evil

Awatar użytkownika
Pepe VFR
klepacz
klepacz
Imię: Piotr

Post autor: Pepe VFR » wt 24 lip 2007, 10:14

Przepraszam nie śledziłem całego wątku ale jak trzeba kogoś ZLOMOTAĆ :lol to jestem do usług
(Złomotać -czytaj jak chcesz :giggle )
Wypalony papieros skraca życie Srednio o 1min
Kieliszek Vodki Srednio o 2min.
ALE to nic, chodzenie do PRACY skraca życie średnio o 8 godzin na dobe!!!

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » wt 24 lip 2007, 10:40

A Janek miał pseudo J-23 i to mnie zmyliło. :lol

To my teraz z GaBaSem nie zmywamy i przywozimy wszystko do Njukastla co by Janek mógł odłożyc na jakieś szpanerskie gadzety do Vitka. :lol

A plan jest taki - 15 wyokretujemy w Njukastlu - GabaS zwiedza okolice, a ja mam takie małe umówione, przyjacielskie spotkanie ze znajomym z Gdyni - potem jestesmy do Waszej dyspozycji. :hooray

Puby, łojka, łojka, puby... jak to na Wyspach, a następnego dnia dla odmiany odwrotnie: łojka, puby,puby, łojka.

POnieważ Edynburg macie zaliczony - zrobimy go podczas powrotu. Generalnie kierunek Północny Zachód.
Pytanie brzmi nie CZY jedziecie z nami tylko JAK długo - i dlaczego tak krótko?

PiSS Janek obiecał mi miejsce w garażu - MadziX powiedz mu że mam 192cm długości to niech tak posadzkę na 2 metry wytnie, żeby za ciasno nie było i beton taki gęstszy do zalania :hooray

ODPOWIEDZ