Pamiętam, ale się nie stresuję. Jak gdzieś się zrobi jakieś bydło to dopiero wtedy trzeba będzie pomyśleć co dalej. Póki co nie mam nic przeciwko. Lubiłem "Rzeźnię" ...kiedyś na pewnym forumMadziX pisze:ajaj....kiedyś na pewnym forum powstał prawie taki sam dział - mam nadzieję,ze tu się tak to nie skonczy...Vlaad pewnie pamiętasz..
no gites - kulturka jakas w koncu musi bycdoyar pisze: Taaak?!? No to: 'Jak ja Was fszyskich furwa zajebiscie lubie!'
No i jak mi poszuo?
możesz uzasadnić swoją odpowiedź morsie ?mors pisze:Kasia - czuje się wywołany do odpowiedzi, PODEJRZEWAM ŻE PIWO Z LEWEJ JEST ZIMNIEJSZE (to znaczy z mojej lewej... a jej... hmm prawej?.. prawego?) czy za dobrą odpowiedź mogę sprawdzić ORGANOLEPTYCZNIE? Nie upieram się przy
No ty morsie to możesz spać spokojnie, na razie, ale ja w dobie ptasiej grypy to z pewnością nie powinienem tu wchodzić, tym bardziej "inkoguto".mors pisze:ja nie wiem SOWA czy my jako przedstawiciele świata zwierząt powinniśmy z własnej i nieprzymuszonej woli zaglądać do Rzeźni
coś źle napisałam hahaahahahaha ?SOWA pisze:LITOŚCI MadziX, dla mnie i dla siebie. Chcesz mi nosić kwiaty pozawałowe?MadziX pisze:twardsza i wieksza brodawka![]()
![]()
spoko,ale będziemy sprawdzać u wszyskich - również u kolegów motocyklistów po długiej trasie w deszczu przy temperaturze ok 5 stopniKolczyK pisze:hahahha no Ja jestem "za" sprawdzaniem temperaturciała szczególnie
Daniel wszelki OT będzie od razu usuwanyDaniel VTS pisze:A jednak się temat przyjął. No i tu sobie o poerdołach gadać mozna i nikt sie nie czepnie.. . Chyba??
Madzia, ale temperature łychy z lodem tez mogą koledzy sprawdzaćMadziX pisze:spoko,ale będziemy sprawdzać u wszyskich - również u kolegów motocyklistów po długiej trasie w deszczu przy temperaturze ok 5 stopni
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości