PROBEM OFF-TOPu cz.2

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
GaBaS
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: GaBaS » pt 14 gru 2007, 13:47

ppamula pisze:SPOŁECZNIE moderują forum jak
no właśnie, o tym zapomniełam napisać, może najpierw jakiś szacun dla kolegów(mówię do wszystkich) a pózniej jakieś warunki i zastrzeżenia.
GaBBaS

Awatar użytkownika
Lucek
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: LUCYna/fer
województwo: łódzkie

Post autor: Lucek » pt 14 gru 2007, 14:29

wirtualna madziu mysle ze teraz w obecnej syt nie masz wyjscia i powinnas przyjac wyzwanie i zostac modem...
Nie ma boga, jest Mmmmotór!

Awatar użytkownika
rommi
ostry klepacz
ostry klepacz
Kontakt:

Post autor: rommi » pt 14 gru 2007, 14:41

[quote="MadziX"]rommi jak tak bardzo Ci

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Magdalena
Kontakt:

Post autor: MadziX » pt 14 gru 2007, 16:45

GaBaS pisze:Madziu Madzixie! Poznałem cię aż w samej UK, lubię cię i mam nadzieję że ty też. Przyjełaś nas z..cie i wielkie dzięki ci za to. Mam nadzieję że będe mógł się odwdzięczyć. Muszę ci jednak powiedzieć, że jeżeli chodzi o 4um to ostatnio zaczęłaś się bardzo buntować a do tego zachęcasz do tego innych. Nie wiem czy powodem jest to że w liczniku masz naklepane postów a w spotkaniach nie, ale na tyle ne ile cię poznałem to wiem że jesteś bardzo inteligętną osóbką i powinnaś się domyśleć, że trzeba się jednak podporzątkować aktywom a nie pasywom w tym znaczeniu, że aktywa to kliki i spotyki a pasywa to kliki. Więc proszę .... i nie gniewaj się bo nie chodzi o to, lepiej wpadnij na sylwka lub do torunia.
ps i powiedz nam jak twoim zdaniem powinno wyglądać to 4um, niczego nie zmianiać?
Gabas ,ależ ja sie nie gniewam. Każdy po prostu wyraża swoja opinię ( Ty, ja, inni ),poniewaz każdy ma do tego prawo i bynajmniej to nie bunt ani zachęcanie innych. Piszę za siebie ,a jesli ktos ma podobne zdanie do mnie -nie mam na to już wpływu.

Nie ma to wiekszego sensu, ale pomimo to odpowiem - tak wg mnie nie ma sensu niczego zmieniać na forum, jedynie bardziej się pilnować i oftop pisac w dzile offtop, a jak pojawi się nie tam gdzie trzeba , to przerzucić.
Tyle.
A w kwestii szacunku, owszem i jesli kogos uraziłam swoim spamem i wyrazaniem sympatii dla innych na forum - przepraszam - nie to było moim zamiarem.
Piotrze doceniam Waszą pracę, pytałam o funkcję moderatów, bo widziałam,ze nikt nie oczyszcza forum, za wyjątkiem rommiego, któego również nie chcialam urazic.
Ale wszysktko działa w dwie strony. Jesli ktos ma jakies uwagi do mnie - wystarczy powiedziec, a nie od razu rzucac kąśliwe uwagi tonem kogos kto wszyskie rozumy pozjadał - to jest Gabas przyczyna moich ostatnich wystąpien.

No cóż byłam szczerze poirytowana i szczerze to wyraziłam - najwyraźniej szczerosc nie zawsze popłaca ;)
Zdaję sobie sprawę,ze być moze nie przez wszystkich bede w związku z tym ile widziana w najbliższej przyszłosci - trudno,co zrobić, nic już na to nie poradzę. ;)
Na tym konczę temat. Dalej nie będę odbijała piłeczek, bo można to robić w nieskonczonosć.

A z modem to się teraz wypchajcie ;)Marek niestety swoim stwierdzeniem zdegradowałes swoich kumpli Ownersów do roli sprzątaczek. wtopa.

Jeszcze odwazjemnię Gabas Twoją wazelinę ( powkurzam tym samym parę osób jeszcze na koniec ) --- > też Cię lubię, a śmiganie z Wami to był najlepszy moment w tym seoznie ;)

no to do zobaczenia w Toruniu. Skończy się w koncu era wirtualnej mnie, Luke juz nie będzie się miał czego czepiać.. :razz:
pa :bye
Obrazek

Awatar użytkownika
Achmed
klepacz
klepacz
Imię: Marek
województwo: mazowieckie

Post autor: Achmed » pt 14 gru 2007, 17:24

MadziX pisze:A z modem to się teraz wypchajcie ;)Marek niestety swoim stwierdzeniem zdegradowałes swoich kumpli Ownersów do roli sprzątaczek. wtopa.
Najważniejsze że nie straciłaś poczucia humoru. :mrgreen: "prawie"
VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II

Awatar użytkownika
Vlaad
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Vlaad » pt 14 gru 2007, 20:04

[quote="MadziX"]W zwi

Awatar użytkownika
Dresik
klepacz
klepacz
Imię: Piotr

Post autor: Dresik » pt 14 gru 2007, 20:15

i amen.. wszystko juz jasne, wszyscy juz wszystko wiedza, ciesze sie ze znowu zaczyna sie wyrazanie swojej opini z humorem i zrozumieniem, widoczna jest zmiana na lepsze ( a przynajmniej ja ją widze) bo zniknela złosliwosc obecna na forum przez ostatnie dni.. i super :hooray i tak trzymac, jak Mors mówi "nie trza psuć" wiec rozmawiajmy o ewentualnych zmianach i ulepszeniach w pokojowej atmosferze.. pzdr. ;-)
:-)

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Magdalena
Kontakt:

Post autor: MadziX » pt 14 gru 2007, 20:16

ajajaj strasznie powaznie wzieliscie to pytanie i słówek się czpeiacie..pytalam w sensie takim,ze skoro jest ta funkcja na forum to osoby,które ją mają mogły by to wykorzystac i by się zrobił moze większy ład...moze zbyt ostro tu ujęłam,ale ja naprawdę nikogo nie chciałam atakowac...
jeśłi tak wyszło to sorki.

co do decyzji - owszem mogę spróbowac sprawdzić się w tej roli skoro tak sobie życzycie :)
Obrazek

Awatar użytkownika
ppamula
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: ppamula » pt 14 gru 2007, 20:32

MadziX pisze:mogę spróbowac sprawdzić się w tej roli skoro tak sobie życzycie
i bardzo się cieszę bo przy okazji będziemy mogli podyskutować o prowadzeniu forum i o innych sprawach.... :-)
Nawet jakbyś nic nie robiła to i tak się nic nie stanie.

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » pt 14 gru 2007, 20:41

Jako dinozaur miałem już wyginąć, ale nie mogę tego tak zostawić. Może i tak jest, że większość głosów które tu padają są przeciw MadziXowi. Z całą pewnością niektóre z nich najgłośniej krzyczą i najbrutalniej ale nie ulega wątpliwości, że nie stanowią one większości opinii jakie powstają po przeczytaniu tego co się dzieje na forum. I tak jak niektórych ogarnia bezsilność, złość, zobojętnienie i zniechęcenie na skutek odniesionych wrażeń, tak mnie ogarnia pusty śmiech, gdy widzę jak zza Himalajów spamu. offtopu, cukru, mazgajstwa, chuligaństwa, wtórnego analfabetyzmu, szkorbutu, ekstremalnych opadów śniegu, zniewieścienia mężczyzn i zchłopienia kobiet wyłania się znienawidzona MadziX, i co? ma przejąć na siebie wszystkie grzechy tego forum? Jakaś chyba kpina. Bo co? bo była za miła? Czy może dlatego że los ją rzucił za daleko i na zlot nie może dotrzeć? Mógłbym tu wyjechać personalnie i przytoczyć wiele argumentów za i przeciw, bo kij na psa się zawsze znajdzie, tak jak zawsze znajdzie się pies. Powiem tylko tyle, że nasłuchałem się od Ownersów wielu słów uznania w związku ze spokojem i umiarem, który ponoć umiałem zachować w sytuacjach, w których innym puszczały nerwy. Jednak dziś gdy widzę ten frontalny atak na dziewczynę, która tak jak wszyscy ma prawo do wyrażania swych myśli i robi to kulturalnie, a służyć ma jak widać za ofiarnego kozła to wbrew temu co sam napisałem w założonym przez siebie temacie napiszę tu i teraz, że rzygać mi się chce i bebechy mi się wywracają. Ludzie, toż nie traktowaliście tak nikogo do tej pory, np gdy jakiś gość Fabika trącał nie było takiego ruszenia. Zbrakło wtedy odwagi czy jak? Jakaś zgraja farbowanych macho swoje frustracje wylewa na dziewczynę, która niepodważalnie jest np. autorem tematów generujących najwięcej postów (Pub, Pozytywnie itp) Coś chyba elementarne poczucie sprawiedliwości odleciało na zimę do ciepłych krajów. No i jeszcze jedno pytanie: Kto tu, na tym forum jeszcze niedawno rozpisywał się, że ludzie, którzy tu zaglądają to takie cud towarzystwo? Też wyjechali do UK?
A teraz już mogę oddalić się w niebyt i jak Magda nie odbiję żadnej piłeczki.
Pozdrawiam wszystkich.

Moja wypowiedź nie obejmuje postów od Vlaada w dół, bo powstały w czasie gdy pisałem swoją opinię.

Awatar użytkownika
ppamula
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: ppamula » pt 14 gru 2007, 20:58

SOWA pisze:wyłania się znienawidzona MadziX,
Sowa , coś ci się popier.liło. To nie jest frontalny atak. Co jakiś czas temat OT wybucha i tak się to będzie powtarzać.

Zawsze kiedy poirytowanie czytających na post typu "kiedy to i gdzie będzie?" odpowiadają "czytaj od początku!". A jemu się nie chce przechodzić przez setki postów i szukać tego jednego z terminiem i miejscem. Mnie się też nie chce ale ja uzywam funkcji "szukaj".

Obrońco uciśnionych tu nie ma uciskających.
Tu jest dyskusja. Może gorąca ale tylko dyskusja. Zawsze jest taki czerwony guzik <OFF> jak tego nie możesz znieść.

dystans, dystans do słów.

Awatar użytkownika
Achmed
klepacz
klepacz
Imię: Marek

Post autor: Achmed » pt 14 gru 2007, 21:25

Sowa a możesz wyjaśnić kto kogo atakuje? i jakie robienie ofiarnego kozła?

I o co Ci dokładnie chodzi?

NIC NIE KUMAM?
VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II

Awatar użytkownika
Vlaad
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Vlaad » pt 14 gru 2007, 21:44

MadziX pisze:ajajaj strasznie powaznie wzieliscie to pytanie i słówek się czpeiacie..pytalam w sensie takim,ze skoro jest ta funkcja na forum to osoby,które ją mają mogły by to wykorzystac i by się zrobił moze większy ład...moze zbyt ostro tu ujęłam,ale ja naprawdę nikogo nie chciałam atakowac...
jeśłi tak wyszło to sorki.
Tak wyszło, ale spoko, starałem się wyjaśnić mój punkt widzenia tak spokojne, jak tylko mogłem. Skoro już zostałaś "zazieleniona" to zobaczysz sama ile czasu zabiera przekopanie się przez OT w tematach i jak niewiele czasu zostanie na odpisanie w tematach. Taki już los "zielonych".

SOWA, nie mam zamiaru na nikogo napadać. Zresztą skoro MadziX wyciągnęła fajkę pokoju:
MadziX pisze:jeśłi tak wyszło to sorki.
to "napadającym" też odpuszczą emocje.
Ostatnio zmieniony pt 14 gru 2007, 21:45 przez Vlaad, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Robin
pisarz
pisarz
Imię: Dariusz

Post autor: Robin » pt 14 gru 2007, 21:45

ostro sie na tym forum nie zdziwie sie jak pewnego pieknego dnia nagle wiekszosć forumowiczów przestanie cokolwiek pisać obawiajac sie ze to co napisze nie bedzie off topem bo po co sie innym narazac... :/
Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....

Awatar użytkownika
Dresik
klepacz
klepacz

Post autor: Dresik » pt 14 gru 2007, 22:25

Kochani czy możecie się juz uspokoić??? :evil: Kur** mać :!:

Marek avatar full-wypas :lol
:-)

Zablokowany