Daniel VTS pisze: tylko powiedz jak ocenić czyjeś umiejętności? dla każdego indywidualne kryteria? jak egzamin na prawko ogranicze siedo slalomu i ósemki i przejechania wyznaczonej trasy w mieście, ktorą i tak znasz na pamieć!!! To kpina nie państwo i przepisy
Raczej nie ocenić , tylko na kursie prawa jazdy na ścigacza" (raczej to powinna być odrębna szkoła) " dać kursantowi duze moto conajmniej 600 i niech jezdzi cały kurs na takim , oczywiscie jezeli potrafi na tym jezdzić , przykładowo pierwszych kilka godzin jazdy na jakims 125 ccm a potem instruktor decyduje zeby mu dać 600. ja np , jezdziłem na rozp... mz 150 ktora jedziła gorzej od mojej jawki 50 ccm

no coż to było 6 lat temu , teraz przynajmniej widze ze chłopaki smigają na Gienkach
A teraz sam rozpierd..le swoją teorie

po co dawać kursantowi 600 na kursie skoro i tak bedzie on na tym kursie jechał 50 km/h ? bo tak jest przepisowo
Czyli podsumowująć za bardzo sie nie da ocenić czyichś umiejętności , tylko czy kazdy kto dostaje prawo na auto to czy potrafi nim jezdzić tak jak kierowca z 10-letnim doświadczeniem ? a ch..ja , nie potrafi , kaleczy i sie uczy z czasem
Na końcu pozostaje przy pomyśle nie kursu tylko specjalnej szkółki "na ścigacza"
policja ma zakaz ścigania motocyklistów ze względu na niebezpieczenstwo jakie moze zaistnieć.
Ale jak było widać nie tak dawno może strzelać w plecy