stalem bo musialem rekawiczki poprawicZULEK pisze:Wiktor Achtung achtung!! - Big Brother Looka!!![]()
![]()
P.S. Ile to można stać na czerwonym??:lol![]()
![]()
Napotkane VFRki
- endialdi
- pisarz

- Imię: Robert
- województwo: małopolskie
Wkleję to tutaj.
Jestem w Norwegi, Drammen niedaleko Oslo (niestety służbowo, więc bez motorka). Dzisiaj miałem luźniejszy dzionek, więc poszedłem na nieduży rynek. Motocyklistów tam jest od groma. Co chwile ktoś przejeżdżał na bike'u. Przysiadłem na ławce i patrze a tu zaczynają sie zbierać motocykliści na parkingu. I tak i się zebrało w ciągu 10 minut z dziesięciu. Trzy Harleye, kilka turystyków i VFR
. Najbardziej byłem zszokowany tym, że najniższy wiek motocyklisty to około 50 lat.
Niestety gość od VFR'y nie znal polskiego ani angielskiego wiec nie pogadaliśmy.
Chwile później kilkanaście metrów dalej zauważyłem podobną grupę tylko młodych.
Oby u nas też tak kiedyś było.
Jestem w Norwegi, Drammen niedaleko Oslo (niestety służbowo, więc bez motorka). Dzisiaj miałem luźniejszy dzionek, więc poszedłem na nieduży rynek. Motocyklistów tam jest od groma. Co chwile ktoś przejeżdżał na bike'u. Przysiadłem na ławce i patrze a tu zaczynają sie zbierać motocykliści na parkingu. I tak i się zebrało w ciągu 10 minut z dziesięciu. Trzy Harleye, kilka turystyków i VFR
Niestety gość od VFR'y nie znal polskiego ani angielskiego wiec nie pogadaliśmy.
Chwile później kilkanaście metrów dalej zauważyłem podobną grupę tylko młodych.
Oby u nas też tak kiedyś było.
"Burn rubber not your soul"
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz

- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- endialdi
- pisarz

- Imię: Robert
- województwo: małopolskie
Podody mogły być dwa:Ruda i Piotr pisze: Czyli co młodzi i starsi osobno![]()
![]()
![]()
R
1. mało miejsca aby wszyscy sie spotkali
2. No jednak tematy 50-70 latków mogą trochę odbiegać od 20-30 latków.
Nie sądzę, żeby jedni od drugich się odcinali.
A najważniejsze jest to co G O F E R podkreślił. Tam ludzie mają czas, ochotę i możliwości na takie spotkania. Patrząc na nich wydaje się jakby nie mieli żadnych problemów.
P.S. Scikalo mnie jak cholera, że ja nie moge pobrykać. Gdybym mógł się z nimi dogadać na pewno zapytałbym nieśmiało czy moge zrobić karniaka
"Burn rubber not your soul"
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz

- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
W Gdyni mamy takie miejsce spotkańendialdi pisze:No jednak tematy 50-70 latków mogą trochę odbiegać od 20-30 latków.
Uwierz mi spotykaja sie i gadaja wspolnie wszyscy i 20- , i 60-latkowie
A tematów wspolnych jest naprawdę sporo, sama mam wielu kolegów w wieku moich synów
Moim zdaniem dogadujemy sie nienajgorzej i smigamy razem
Zresztą pogadaj z Oczkiem i Kolczykiem
R
Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads
VFR Viking SeXszyn North Roads