Świetny artykuł o VFR

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
mictom
klepacz
klepacz
Imię: Tomek
województwo: podkarpackie

Re: Świetny artykuł o VFR

Post autor: mictom » pt 27 lut 2026, 11:54

Mają jeszcze wprowadzić utratę prawka po dwukrotnym przekroczeniu prędkości poza terenem zabudowanym 😐

Awatar użytkownika
robsonic
klepacz
klepacz
Imię: Robert
Kontakt:

Post autor: robsonic » pt 27 lut 2026, 12:02

Ja już od dawna jeżdżę z Janosikiem i nie raz mi dupę uratował.
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę :)

Awatar użytkownika
Niron
klepacz
klepacz
województwo: lubelskie

Post autor: Niron » pn 16 mar 2026, 21:57

mi tam jedyne czego brakuje w fistachu to abs, reszta a do komfortu to tempomatu, niczego więcej nie potrzebuje, chociaż taki dct czy e-cluch oj chciałbym szczególnie te sprzęgło elektroniczne u mnie fistach już ma dożywocie będzie mi cieszył michę jako ostatni mochikanin na koła zębatych, następca jako że lubię dźwięk v4 od hondy to będzie po prostu crossrunner o ile mi podpasuje pozycja za kierownicą, bo jak miałem okazję się przejechać afryką 1000 to pozycja a szczególnie kierownica jest totalnie nie dla mnie gdzieś te ręce rozwalone nie wiadomo gdzie i na co, nie mój styl jazdy totalnie :P a na fi ostatnio po alpach jak ganiałem to już czułem barki oj już miałem dość jeżdżenia ostatnie 3 dni to były ciężkie
„If everything seems under control you’re just not going fast enough”
CB 500 -> CBR 600 F3 -> VFR 800 FI

ODPOWIEDZ