Krissek - mądrze gadasz chłopie.
Wykonać tela, albo lepiej śmignąć się na moto do dealera pt Honda Plaża to czysta przyjemność. Zagadać i zaproponowac wsparcie - to nic nie kosztuje. Za wszystko inne zapłacisz tam masterkarton. Jak będzie chciał to nagłośnić w mediach - jego sprawa, ale niech wesprze finansowo.
Ja dzisiaj podjadę do przedstawiciela Hondy w Gdańsku - chociaż to dla niego żaden interes, ale jak sobie pomyślę ile mnie kasuje za różne gadżety to... niech buli na dzieciaki.
Rozmawiałem wczoraj z kumplem GaBaSa, który ma zespół muzyczny z prośbą o oprawę, jakiś mi minni koncercik z Ewcią jako front womenem (kto był we Wcycach, a nie poszedł kimać to wie o czym mówię - Maria Callas po prostu). Niestety wszystkie weekendy mają do października zabookowane - szkoda, ale nic straconego pracujemy nad wersją B tego planu. Kto zna muzykujących, chetnych i wrażliwych - prosze o kontakt.
Co do chust - myślę, ze nie ma sprawy. Program na logo Hondy jest , a co wydziargamy pewnie dla dzieciaków nie będzie miało znaczenia. Możemy walnąć 50% chust z logo HONDA ze skrzydełkami i jak sprzedamy je dealerowi za 250x10zł=2500zł
Krissek - mianuję Cię Zytą Gilowską VFR-OC Poland. To teraz nie zostaje już nic innego jak... pokaż
łot du ju fink?
[ Dodano: 2007-06-19, 09:10 ]
SOWA - dla Ciebie wydziergam specjalnie kłem na Twojej Chuście "1000", albo lepiej "Alicja Tysiąc" tylko nie pozwij mnie do Strasburga za te jaja co sobie ze wszystkiego robię

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS