Honda XL 1000 Varadero
- WiktorVFR
- klepacz
- Imię: Wiktor
- Kontakt:
Honda XL 1000 Varadero
Poooooooowoli przymierzam sie do kupna drugiego motocykla wybor padl na "viadro" ma ktos jakies doswiadczenia z tym motocyklem? kazda wskazowka mzoe okazac sie pomocna:)
- maciek 800
- klepacz
- Piotras
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
Moto zdecydowanie ładniejsze na żywo niż na fotkach, widziałem w Chorwacji włoską rodzinkę na 3! Viaderkach i się zakochałem.
W praktyce okazało się moto znacznie za wysokie i za ciężkie jak na moje możliwości, do tego ludziska narzekają na spory apetyt i upierdliwe wężykowanie od prędkości złoty pięćdziesiąt
Na plus napewno dobra ochrona przed wiatrem, multum dodatków i wygodna pozycja.
W praktyce okazało się moto znacznie za wysokie i za ciężkie jak na moje możliwości, do tego ludziska narzekają na spory apetyt i upierdliwe wężykowanie od prędkości złoty pięćdziesiąt

Na plus napewno dobra ochrona przed wiatrem, multum dodatków i wygodna pozycja.
-
- pisarz
- Imię: Krzysztof
Tutaj proponuje sie zalogowac i napewno duzo sie dowiesz na temat moto
Jest to klub miolsnikow tegp modelu Hondzi
http://www.varaderoclub.pl/
I jeszcze jeden link ktory Ci pomoze
http://www.hondavaradero.pl/
Pozdrawiam
Jest to klub miolsnikow tegp modelu Hondzi
http://www.varaderoclub.pl/
I jeszcze jeden link ktory Ci pomoze
http://www.hondavaradero.pl/
Pozdrawiam
- Daniel
- klepacz
- Imię: Daniel
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
Hej. Miałem Varadero przez pół zeszłego sezonu. Baaaardzo dobrze go wspominam. Jednak gdy rozbiłem Viadro, pojawiła sie okazja żeby spróbować czegoś innego i tak padło na VFR
Generalnie mimo gabarytów i masy (mam 170 cm 64 kg) motocykl wydawał mi się poręczniejszy i lżejszy niż TDM brata. Motocykl bardzo wygodny z dobrą ochroną przed wiatrem ale oryginalna szyba jest za niska. Paliła mi ok. 6.5 litra na setkę. Ale podobno przy prędkościach bliskich maksymalnej potrafi grubo przekroczyć 10l. Motocykl bardzo mi się podobał jeśli chodzi o wygląd (miałem pierwszą, gaźnikową wersję). Dźwięk nawet na oryginalnych wydechach powala mnie na kolana. Brakuje mi tego w VFR.
W razie pytań pisz na pw.

Generalnie mimo gabarytów i masy (mam 170 cm 64 kg) motocykl wydawał mi się poręczniejszy i lżejszy niż TDM brata. Motocykl bardzo wygodny z dobrą ochroną przed wiatrem ale oryginalna szyba jest za niska. Paliła mi ok. 6.5 litra na setkę. Ale podobno przy prędkościach bliskich maksymalnej potrafi grubo przekroczyć 10l. Motocykl bardzo mi się podobał jeśli chodzi o wygląd (miałem pierwszą, gaźnikową wersję). Dźwięk nawet na oryginalnych wydechach powala mnie na kolana. Brakuje mi tego w VFR.
W razie pytań pisz na pw.
Try before you die!
- WiktorVFR
- klepacz
- Imię: Wiktor
- Kontakt:
ja sie przymierzam do wiadra z 2005 roku - podobno pozbawiona wszystkich wad poprzednich modeli no i wersja na wtrysku podobno mniej pali..ja mam 183 cm/115 kg...albo i wiecej
i generalnie szukam turystyka Hondy ktory nie boi sie szos dziur i terenu....slyszalem ze viadro na piachu ciezko sobie radzi ale jak widzialem kolesia co na r1 zjechal caly swiat to viadro chyba bedzie lepsiejsze:)
no i szybka w varadero jest regulowana ew. mozna dokupic bajer MRA ktory ma CLK tj. doczepiana do szyby dodatkowa szybke:)
wiem ze hamulce - dual CBS+ABS pochdoza z V-TECa no i lampa jakby z 800FI ;>
KLIK
KLIK2

no i szybka w varadero jest regulowana ew. mozna dokupic bajer MRA ktory ma CLK tj. doczepiana do szyby dodatkowa szybke:)
wiem ze hamulce - dual CBS+ABS pochdoza z V-TECa no i lampa jakby z 800FI ;>
KLIK
KLIK2