Witam Czcigodnych!
Witam Czcigodnych!
Nazywam sie Jarek, nie urodzilem sie w Ma?kini i nie byl wtedy lipiec. Mam tendencje do nieuzywania polskich znakow. Od jakich? dwu miesiecy jestem posiadaczem wymarzonej VFRy, troche wioskowej, bo tanio nabytej, ale wolniutko wymieniam sznurek i druty na chromowane $rupki. To moje czwarte moto, druga Honda. Zanim nabylem obiekt westchnien troche szperalem w necie i mam pare linkow, artkulow i publikacji, chetnie sie podziele. Tylko ze to w jezyku Szekspira i McHamera. Strasznie sie ciesze, ze sie tu znalazlem. No, ten tego, tyle mowy wstepnej, teraz moze bysmy cos wypili. Wasze zdrowie!
-
- klepacz
- Kontakt:
- zachtomasso
- teksciarz
Uau, jak milo! Tyle luda mnie wita. O, sa i dziewczynki w strojach lowickich, pysznie!
Troche mnie nie bylo, bo cieplo bylo i lepiej bylo pogrzebac w srupkach niz w necie. No i do tego jeszce za bardzo nie umim, nie wszystko dziala odruchowo i nie zajarzylem, ze sie do mnie pisze. Wiec sorki za zwloke. Dzieki wszystkim za przywitanie.
Vlaad - droge na Ostroleke wlasnie ogladam bo se kupilem atlasik taki co sie miesci do taknkbaga i studiuje. Bo wczesniej to tylko z opowiadan. By the way - studiowalem kiedys ( z rok temu..?) opis VFRki w ?M co to w nim maczales paluchy, no i o, jestem
Pomoglo!
UxY - to ja zaraz z tymi fotami, tylko sie naumim i sle.

Vlaad - droge na Ostroleke wlasnie ogladam bo se kupilem atlasik taki co sie miesci do taknkbaga i studiuje. Bo wczesniej to tylko z opowiadan. By the way - studiowalem kiedys ( z rok temu..?) opis VFRki w ?M co to w nim maczales paluchy, no i o, jestem

UxY - to ja zaraz z tymi fotami, tylko sie naumim i sle.