Witam
-
- Kontakt:
Witam
Krótko o sobie. W 2004 r skonczyła sie moja przygoda z motocyklami typu junak mz jawa ts 350 itp. z powodu potrzeby zakupienia auta. W tamtych latach miałem okazję też jechać m.in vfr rc36 II i byłem pod wrażeniem i słyszałem dobre opinie, ale osobiście bardziej podobała mi się rc36I. Pod koniec zeszłego roku doszedłem do wniosku, że stać mnie na zakup motocykla. Typy były różne, nie myślałem o vfr ze względu na wysoką cenę zakupu. (zaawansowana technika kosztuje
) Ale miesiąc temu znalazłem i pojechałem obejrzeć jak się poźniej okazało mój przyszły motocykl vfr rc36 I rocznik 1992 sprowadzoną z Niemiec. Już pierwsze km w tym sezonie zrobione (ok 100). Pzdr Maciej

Ostatnio zmieniony wt 19 lut 2008, 12:53 przez MaC_86, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Mam tylko takie słabej jakości, ładniejsze wrzucę któregoś dnia. Fotki wieczorem w dzień zakupu, jak się na nie kliknie to się wyswietlą. P.S. VFR-ka jest zielona (taka butelkowa)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony wt 19 lut 2008, 13:08 przez MaC_86, łącznie zmieniany 3 razy.
- Heroinka :D
- pisarz
- Kontakt:
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
Siemanko z pomorza 

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka