Nowa VFR 1000 jak wam się podoba.
- kecajm69
- klepacz
- Imię: Jacek
Nowa VFR 1000 jak wam się podoba.
Co Wy na To ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jacek M.
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
a JA sram na nią, wiecej sporta niz turystyki
zakupić na tor
ładna ale jak zobaczyłem te siedziska to nosi mnie. i pewnie niewygodnie w ch.... 

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
no nareszcie cos dla mnie w wersji v-4 :] , upsy z przodulca mniodek
no i promieniowe zaciski , tylko dziwi mnie ze tokico przeciez to montuja w kawie a jak dobrze wszyscy wiemy fajnie wygladaja ale w dzialaniu pozostawiaja sporo do zyczenia, no i abs to bym wywalil z miejsca, kat glowki widac jakis rozsadny, tlumik gdzie jest tlumik!! jak ja nie lubie gdy go nie widac
, mogli go puscic z boku ale wysoko a nie schowac zupelnie, w takiej wersji mi sie podobuje, fajnie wysoko siedzisko, podnozki kierowcy nie tak z tylu, pasazer ma nie duzo miejsca - to i dobrze nikt nie bedzie marudzic ze chce tysiace km nawijac - znaczy jezdzic na przepal wieczorami 
no i mala refleksja - moto powinno byc w dwoch wersjach R i S, w tej drugiej widze niedzielona duza kanape i wygodniejsze miejsce pasazera z uchwytami z tylu oraz podnozki pasazera nizej

no i mala refleksja - moto powinno byc w dwoch wersjach R i S, w tej drugiej widze niedzielona duza kanape i wygodniejsze miejsce pasazera z uchwytami z tylu oraz podnozki pasazera nizej
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769
I dogodz ty wszystkim... Ja zdecydowanie lubie jak tlumik jest pod silnikiem w postaci duzej puchy co sieje na lewo i prawo a prawie jej nie widac. Po ki diabel te kilogramy ciagnac wysoko zeby w dupe grzalo?Fabiq pisze:tlumik gdzie jest tlumik!! jak ja nie lubie gdy go nie widac
Poza tlumikiem: zdecydowanie za duzo sportu, nalesnik nie siedzenie, szprychy - mniam. No i pokazcie toto z fronta!
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
VFR jest sprzedawna jako SPORT TOURING wraz z CBR XX heh - a na stronie i tak widze tylko XX-a czyżby koniec produkcji V-Tec' a ?
teraz będzie pod SPORT ?
teraz będzie pod SPORT ?

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km