Potrzebna krew.
- mrf
- Łopata
- Imię: Michał
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Potrzebna krew.
Witam. Zbieramy krew dla znajomej, ktora lezy w szpitalu na Banacha. Czy ktos chcialby sie przylaczyc? Czy zbieramy sie grupa czy kazdy by oddal indywidualnie?
Dane potrzebne do oddania: Martynowska Elzbieta (Szpital na Banacha)
Dziekuje i pozdrawiam!!
Dane potrzebne do oddania: Martynowska Elzbieta (Szpital na Banacha)
Dziekuje i pozdrawiam!!
A Rh POSITIVE
Jesli ktos mialby chec oddac jeszcze krew to prosilbym zapoznac sie z ta informacja:
Kolega z Krakowa poprosił mnie o pomoc, gdyż jego znajomej dziecko, 3 letni Mateuszek choruje na białaczkę. W związku z tym zwracamy sie z prośbą o oddawanie krwi dla tego malca :) O chorobie dowiedzieliśmy się w zeszły czwartek. Bardzo liczymy na Waszą pomoc, mam nadzieję, że nie pozostaniecie obojętni wobec tej sytuacji.
Poniżej podaję dane, które należy podać przy oddawaniu krwi:
SAMODZIELNY PUBLICZNY DZIECIĘCY SZPITAL KLINICZNY IM.MICHAŁOWICZA, UL.MARSZAŁKOWSKA 24 WARSZAWA ODDZIAŁ HEMATOLOGII I ONKOLOGII - MATEUSZ DĄBKOWSKI URODZONY 28.06.2004
Tutaj jest kontakt z osobą, która jest o wszystkim pioinformowana ;)
Kolega Siara: 8299831
Pozdrawiam serdecznie
Kolega z Krakowa poprosił mnie o pomoc, gdyż jego znajomej dziecko, 3 letni Mateuszek choruje na białaczkę. W związku z tym zwracamy sie z prośbą o oddawanie krwi dla tego malca :) O chorobie dowiedzieliśmy się w zeszły czwartek. Bardzo liczymy na Waszą pomoc, mam nadzieję, że nie pozostaniecie obojętni wobec tej sytuacji.
Poniżej podaję dane, które należy podać przy oddawaniu krwi:
SAMODZIELNY PUBLICZNY DZIECIĘCY SZPITAL KLINICZNY IM.MICHAŁOWICZA, UL.MARSZAŁKOWSKA 24 WARSZAWA ODDZIAŁ HEMATOLOGII I ONKOLOGII - MATEUSZ DĄBKOWSKI URODZONY 28.06.2004
Tutaj jest kontakt z osobą, która jest o wszystkim pioinformowana ;)
Kolega Siara: 8299831
Pozdrawiam serdecznie
- Piszol
- klepacz
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
mrf pisze:Znajoma miala juz operacje. Zostala zebrana wystarczajaca ilosc krwi. Ale zawsze krew jest potrzebna tak wiec jesli mozesz Piszol to do boju![]()
Pozdrawiam
Od 8 lat oddaje w miare regularnie wiec dla mnie to zaden problem.
Odpisalem dane malego i w piatek ide oddac
Jeżeli uczynisz komuś przysługę, to jesteś od zaraz trwale za to odpowiedzialny.
- mrf
- Łopata
- Imię: Michał
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
a co do innych akcji to mam kolejna... Warto przeczytac (oczy wychodza z orbit na ten pomysl)
http://outriders-team.pl/forum/viewtopic.php?p=22580
http://outriders-team.pl/forum/viewtopic.php?p=22580
A Rh POSITIVE