Jak co roku Lidl na wiosnę wprowadza ofertę dla motocyklistów z ciuchami i innymi akcesoriami.
Najpopularniejsza jest odzież termoaktywna z Lidla którą wielu już kiedyś kupiło (w tym ja

http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl ... date=35548
Kominiarek z tego co pamiętam to nigdy nie było w wiosennej ofercie Lidla dla motomaniakówCzaro vfr RC36 pisze:Jestem rozczarowanyMyślałem że kominiarki będą.
Tylko żebyś zdążył go kupić bo może być taka sytuacja jak poniżej:KolczyK pisze:Ja lecę po podnośnik do auta.
Mam taki podnośnik, przywiozłem go sobie jakieś sześć lat temu z Holandii kupiony w aldiku i powiem, że spisuje się bardzo dobrze. Mój dodatkowo ma w zestawie rozkładane kliny pod koła( przydatna rzecz)KolczyK pisze:Ja lecę po podnośnik do auta.
Paweł_RSL pisze:Kominiarek z tego co pamiętam to nigdy nie było w wiosennej ofercie Lidla dla motomaniakówCzaro vfr RC36 pisze:Jestem rozczarowanyMyślałem że kominiarki będą.
A mi sie wydaje że szał na te wszystkie rzeczy jest gdy to jest coś nowego.Przykładem mogą byc prostowniki które rzucili chyba w zeszłym roku na jesieni,ojciec poszedł w poniedziałek rano do Lidla,wyczaił że coś takiego jest wiec polazłem po robocie (jakoś popołudniu) i ani jedna sztuka nie została.Kupiłem na wiosne kiedy kolejny raz prostowniki sie pojawiły i leżały tego całe sterty przez cały tydzień jak nie lepiej.Podobnie sprawa wyglądała z kluczem do odkręcania filtra oleju...Paweł_RSL pisze:Tylko jeśli chcecie coś kupić to proponuję już rano w poniedziałek czekać przed sklepem (pewnie już w kolejce) aż otworzą Lidl, bo jak dziadki ruszą to będzie wyścig emerytówi już później nic nie zostanie. Przeważnie na każdy sklep jest tylko kilka sztuk poszczególnych rzeczy i idzie to jak ciepłe bułeczki, szczególnie biorą to dziadki śmigający na skuterkach.
Znam parę osób, które zakupiło sobie te deszczóweczki i chwaląemils pisze:A ma ktoś może deszczowca z lidla? Kurde, wygląda całkiem nieźle. Posiadam termo szmatki i są jak najbardziej okej. Potrzebuje coś na deszcz i poważnie sie zastanawiam nad tym lidlem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości