Witam!
Ładnie przywitałem się w odpowiednim dziale, a teraz zadaję konkretne pytanie. Kupiłem VFR 800 fi z wyprutym tłumikiem. Poprzedni właściciel przeciął go by zmodyfikować na głośniejszy i nie dokończył roboty. Nie chciałem, by montował na szybko, na sztukę ori tłumik bo i tak chciałbym jakiś akcesoryjny prowadzony wysoko.
I tu pytanie: znalazłem aukcję z wydechem z vfr 750 RC 36, czy będzie pasował do RC 46, 2000r ?
w załączniku foto tego tłumoka
Tłumik VFR 800fi RC46
-
- województwo: małopolskie
Tłumik VFR 800fi RC46
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- klepacz
- Imię: Roman
- województwo: wielkopolskie
Re: Tłumik VFR 800fi RC46
Nie będzie pasował.
- sensi
- klepacz
- Imię: pawel
- województwo: poza granicą Polski
tez szukam tlumika puszczonego gora i ta firme znalazlem w uk- www.mtcexhausts.co.uk
za 205 funtow robia tlumik z dolotem. do wyboru stal nierdzewka, karbon albo tytan. 2 lata gwarancji na nierdzewke i tytan, ksztalt i kolor do wyboru. jesli chcesz sam dolot bez koncowki to jakies 80-90 funtow. dzwonilem tez do dystrybutora remusa w uk i zycza sobie ponad 400 funtow... na razie dalej szukam uzywki...
za 205 funtow robia tlumik z dolotem. do wyboru stal nierdzewka, karbon albo tytan. 2 lata gwarancji na nierdzewke i tytan, ksztalt i kolor do wyboru. jesli chcesz sam dolot bez koncowki to jakies 80-90 funtow. dzwonilem tez do dystrybutora remusa w uk i zycza sobie ponad 400 funtow... na razie dalej szukam uzywki...
-
- pisarz
- Imię: Adam
- województwo: mazowieckie
przejdź do opcji szukaj są tam fajne tłumiki , nowe w dobrej cenie , teraz nie pamiętam nazwy ale na pewno znajdziesz , są różne modele , górne , dolne , owale ...
Adam
-
- województwo: małopolskie
Dzięki,
Myślałem też, żeby puścić zupełnie pod zadupkiem, ale pojedynczy owalny / rozpłaszczony tłumik (akurat jest taki MIVV na allegro - nowy za 500zł), ale przeczytałem ze zrozumieniem (
) post o montażu w taki sposób podwójnych f-my Wolf i Bos - i doszedłem, że na razie mnie to przerasta technicznie/ logistycznie. Kupiłem więc alu Arrow'a z długim dolotem z górnym prowadzeniem - będzie więc bez kombinacji na razie.
F-ma o której wspominacie ,że oferują kilka wariantów to chyba polski Dominator.
Myślałem też, żeby puścić zupełnie pod zadupkiem, ale pojedynczy owalny / rozpłaszczony tłumik (akurat jest taki MIVV na allegro - nowy za 500zł), ale przeczytałem ze zrozumieniem (

F-ma o której wspominacie ,że oferują kilka wariantów to chyba polski Dominator.