Pomoc przy ogladaniu VFR

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
Revolut
pisarz
pisarz
Imię: Grzegorz
województwo: podkarpackie

Pomoc przy ogladaniu VFR

Post autor: Revolut » wt 25 paź 2011, 08:59

Witam!

Nie wiedziałem gdzie dać tą prośbę więc wrzuciłem do królestwa SPAMu (w dziale gdzie wrzuca się moto do oceny, trzeba mieć fotki i link do np allegro, a ja fotki mam na mailu, nie chce ich wrzucać na internet bo nie są moje.) :D

Jest w Dębicy u sprawdzonego handlarza (kilka osób go zachwala) niebieska VFR z 2000 roku, po lekkim szlifie/wywrotce, sprowadzana z Anglii. Zdjęcia posiadam na mailu.

Poszukuję osoby chętnej do pomocy - najlepiej z okolic Dębicy, aby podjechała i pooglądała tą sztukę - oczywiście nie tylko za "dziękuję" :D

Chodzi mi głównie o ocenę, czy nic po za delikatnymi uszkodzeniami plastików jej nie dolega. Plastiki zostaną naprawione przez tego handlarza.

Miałem jechać z kolegą, ale niestety pracę ma taką, że w najbliższym czasie nie będzie mieć jak... A samemu nie mam po co :D Ja niestety teraz możliwości wyjazdu nie mam :/

Nawet jakby ktoś chciał pomóc na zasadzie obejrzenia fotek - bo akurat mu się nudzi, wtedy je mogę podesłać :D

pozdrawiam
Każdy chce oksytocyny i endorfin... :P Ale jak nie można... To pozostaje adrenalina :D
Obrazek - VFR 800Fi '00 "Caerulentis somnium" :D

Awatar użytkownika
kiler80
teksciarz
teksciarz
Imię: Piotrek
województwo: małopolskie

Re: Pomoc przy ogladaniu VFR

Post autor: kiler80 » wt 25 paź 2011, 10:45

viewforum.php?f=49
tu będzie zdecydowanie lepiej :D

Awatar użytkownika
Revolut
pisarz
pisarz

Post autor: Revolut » wt 25 paź 2011, 13:49

Jeśli któryś wszechmocny tego forum, uważa, że ten wątek się tam nadaje to proszę o przeniesienie :D

Cena to 8000zł, z naprawioną owiewką przygotowaną do malowania.
Każdy chce oksytocyny i endorfin... :P Ale jak nie można... To pozostaje adrenalina :D

Awatar użytkownika
kubatron2
klepacz
klepacz
Imię: jakub
województwo: małopolskie

Post autor: kubatron2 » sob 29 paź 2011, 12:20

pewnie to od tomsona ja bym w slepo ja brał bo wiem ze niesprzedaje krzywych rozje.....sprzetów wzieliśmy dwie vfr od niego obie lataja jak marzenie

Awatar użytkownika
Revolut
pisarz
pisarz

Post autor: Revolut » sob 29 paź 2011, 19:43

Tak od Tomsona :D

Kurcze, tyle pozytywnych opinii gość ma, że nic tylko brać :D

Praktycznie jestem zdecydowany, jadę w czwartek ja pooglądać (czy aby na pewno mi pasuje kolor :P) i pewnie od razu zapłacić :D

ODPOWIEDZ