Stacje gdzie warto a gdzie lepiej nie tankować ?????????????
- 8Bodzio8
- pisarz
- Imię: Tomek
Stacje gdzie warto a gdzie lepiej nie tankować ?????????????
Cze Panowie.
Jak w temacie na jakich stacjach w waszej okolicy można bezpiecznie tankować a jakich lepiej unikać.
Sam tankuję w sosnowcu na stacji Auchan najtańszej stacji w mieście. Zalewam Vitka jak i samochód i mogę zapewnić, że paliwo bez zarzutu. Ciekawy jestem czy te stacje mają dobrą opinie u was ??
Jak w temacie na jakich stacjach w waszej okolicy można bezpiecznie tankować a jakich lepiej unikać.
Sam tankuję w sosnowcu na stacji Auchan najtańszej stacji w mieście. Zalewam Vitka jak i samochód i mogę zapewnić, że paliwo bez zarzutu. Ciekawy jestem czy te stacje mają dobrą opinie u was ??
Prędkość w kilometrach/h widniejąca na znakach drogowych jest jedynie wielkością sugerowaną i w żadnym wypadku nie należy jej sztywno stosować. 

-
- zadomowiony
- Kontakt:
Moj tata tankuje w Auchanie w Bydgoszczy LPG i benzyne 95 i tez nie narzeka. Mi sie wydaje ze akurat sieci typu auchan maja paliwo niechrzczone, pozwalaja sobie na taki luksus aby sprzedawac normalnie bo to jest kolejny z wielu produktow na ktorym nie musza zarabiac krocia
Sam nie tankuje bo mi nie po drodze przewaznie, ale jakbym byl w poblizu bym sie nie zawachal 
pozdrowka

pozdrowka
hyc!
KEFAS, nie safek.
KEFAS, nie safek.
- Siara
- zadomowiony
- Kontakt:
Nie polecam NESTE, tankowałem puszkę z 10x i zajechana pompka paliwa, ogólnie brak mocy...-przypadek? Na gazie z ORLENu zrobiłem 60k km i było ok, ale ostatnio otworzyli LOTOS- mocniejsza pompka, nabija 3l więcej gazu, a na pełnym baku spalanie spadło o ok. 1l, polecam.
A moto tankuje ORLEN lub SHELL, jest ok.
A moto tankuje ORLEN lub SHELL, jest ok.
Akrapović, WINGRACK 2, Givi 3x, K&N
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Siara pisze:Nie polecam NESTE
Nie zgodzę się z Tobą

Od wielu lat, tzn. od kiedy powstały stacje NESTE zawsze tam tankujemy i my, i nasi synowie, zarówno samochody (diesel), jak i moto, nigdy żadnych problemów nie mieliśmy.
Spalanie normalne, to prędzej jak zatankujemy w tzw. firmowej stacji potrafią nam pojazdy spalić więcej

A tak w ogóle, to we wszystkich stacjach paliwo jest z tej samej rafinerii(wiadomość z dobrze poinformowanego źródła) w 3city 90%(albo i lepiej) LOTOS, tylko jedno mniej a drugie bardziej chrzczone

Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads
- kamil grudziadz
- klepacz
- Imię: Kamil
- województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia