Kto z Was jeździ w żółwiu ?
Kto z Was jeździ w żółwiu ?
Kto z Was jeździ w żółwiu, kto tylko w pasie nerkowym a kto wogóle bez ?
Ostatnio zmieniony wt 12 paź 2010, 09:48 przez don, łącznie zmieniany 2 razy.
- orzyl
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
WiktorVFR,
Jeśli masz zastrzeżenia co do zadanego pytania, to inteligentnie zagadaj tak aby zadający je rozwinął. Ironią nie wiele zdziałasz.
don,
Wyjaśnij może po co Ci takie informacje? Ludzie chętniej piszą jak wiedzą o co chodzi. Ja np. nie jeżdże w żółwiu, ale nie dlatego że nie lubie.
Jeśli masz zastrzeżenia co do zadanego pytania, to inteligentnie zagadaj tak aby zadający je rozwinął. Ironią nie wiele zdziałasz.
don,
Wyjaśnij może po co Ci takie informacje? Ludzie chętniej piszą jak wiedzą o co chodzi. Ja np. nie jeżdże w żółwiu, ale nie dlatego że nie lubie.
Na zawsze w pamięci Roads - 16.10.2007...
- brutoos
- pisarz
- Imię: Jacek
- województwo: mazowieckie
ja się zastanawiam nad Knox'em - Aegis albo Contour na plery + chest guard. Ale nie zamierzam (póki co) w tym jeździć codziennie, tylko głównie to brać na wypady typu Lublin, Poznań, Slovakiaring, Pionki(!)
Jak chcesz coś do użytku na codzień, to widziałem wkładkę Knoxa zamiast oryginalnej z kurtki. 59 pln na allegro bodaj. Może to być super sprawa, bo te standardowe wkładki są takiej grubości jak siedzenie w bike'ach z motogp
Jak chcesz coś do użytku na codzień, to widziałem wkładkę Knoxa zamiast oryginalnej z kurtki. 59 pln na allegro bodaj. Może to być super sprawa, bo te standardowe wkładki są takiej grubości jak siedzenie w bike'ach z motogp
- wolkan
- teksciarz
- Imię: Krzysztof
- województwo: mazowieckie
Odkąd kupiłem żółwia zawsze w nim jeżdżę, zastępuje mi także pas nanerkowy. Nie będę się rozpisywał nad zaletami i wadami, wspomnę jedynie iż we wrześniu miałem wypadek i cieszę się że miałem coś na grzbiecie.
Apropo ubrania dodam jedynie, że buty motocyklowe ocaliły mi stopy przed zmiażdżeniem.
http://picasaweb.google.pl/KrzychGPz/Th ... 6770285490
Apropo ubrania dodam jedynie, że buty motocyklowe ocaliły mi stopy przed zmiażdżeniem.
http://picasaweb.google.pl/KrzychGPz/Th ... 6770285490
wieczny włóczęga…