Mors - tam nas jeszcze nie byJacko pisze:Uważaj bo tu dużo takich co tylko czekają żeby mieć pretekst żeby gdzieś pojechać

Tylko z kąd my kunia weżniem?

Mors - tam nas jeszcze nie byJacko pisze:Uważaj bo tu dużo takich co tylko czekają żeby mieć pretekst żeby gdzieś pojechać
poczekaj, aż napoję swojego rumaka to podjadę w wolnej chwili nocnejHeroinka :D pisze:jeśli chcecie zobaczyć moje zdjęcie to najpierw załatwcie mi Księcia z bajki, który przyjedzie na białym rumaku w świetle Księżyca
A nie moglby byc rycerz? Knight przeciez Ty masz takiego bialego, blyszczacego rumaka. Czytaj miedzy wierszami, chodzilo o CiebieHeroinka :D pisze:załatwcie mi Księcia z bajki, który przyjedzie na białym rumaku w świetle Księżyca
najgorzej, że są i tacy co nawet pretekstu nie potrzebująJacko pisze: Uważaj bo tu dużo takich co tylko czekają żeby mieć pretekst żeby gdzieś pojechać
Dobrze będę uważać.Jacko pisze:Uważaj bo tu dużo takich co tylko czekają żeby mieć pretekst żeby gdzieś pojechać
Hmm...w dzisiejszych czasach to w sumie obojętnie jaka pora dnia, a w świetle Księżyca to tak romantycznie.Daniel VTS pisze:A nie boisz sietak po nocy???
No rycerz w sumie też może być, ale rycerze chyba nie awansują na księciów czy tak?cristo pisze:A nie moglby byc rycerz?
Jacku, nie znam kolezanki, znaczy sie znam tak samo jak TyJacko pisze:Coś mi siewydaje że o czymś nie wiemy. Gienio nawijaj co i jak, czyżbyś już koleżankę znał ??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości