Draghar pisze:wystarczy przestac pic
Mmmm... a nie trza bylo z gietka, gibka, powypietrzana gdzie trzeba Mloda Brzozka..? Rosochate wierzby to dobre na opal, nie do rzniecia.SOWA pisze:ożenił się z kłodą
Założyli z rozpaczy i tęsknoty za Tobą- i wspierają się na wzajem>>nie wkurzajcie ---->wyjechałam z polski i sobie vfr-oc North założyli....
joke oczywiście !
życzę miłej jazdy -zazdroszę Wam wspólnych przejażdzek..!
Niestety nie moja wina ani brak chęci pobytu z Wami , bez pytania odcięli mnie od internetu i tyle, więc kolego SOWA - proszę nie wkurzać...SOWA pisze:Oooo! Magda do nas wpadła. Jak się cieszymy i zapraszamy zbłąkana owieczkę do wspólnej zabawy. Miło ponownie koleżankę zobaczyć, zwłaszcze, że już straciliśmy nadzieję. Czym chata bogata...
Posłucham się Twojej rady i chyba rzeczywiście będę unikać North Ownersów..Little Sister pisze:MadziX, nie wiem czy to taki mądry pomysł, żeby wracać na polskie wbrzeże...
Tam się kręcą podobno straszni degeneraci![]()
VFR OC North na nich mówią, czy jakoś tak...
Czarne owce w rodzinie VFR![]()
Dobrze Ci radze Madziu, lepiej się tam nie pojawiaj![]()
Bierz moto i szybko uciekaj jesli Ci życie miłe!
Zapraszam do Centrum
jeśli można -ZAPISUJĘ SIĘ i dzięki za rezerwację tak zaszczytnego numeru członkowskiego..mors pisze:![]()
00- reserve /może MadziX się zapisze/
0001- Draghar
0002- mors
0003- Wasyl
0004- knight
0005- seba_VF750FR
00069- Vlaad
0007- James rommi Blond - wstrząśniety, nie zmieszany
0008- ?
0009- Groszek
chyba się domyślam...Jacko pisze:Madziź, ja chyba nie muszę Ci pisać dlaczego oni tak tęsknią i za czym
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości