Bieszczady jesienią 22 do 24-10-2010
-
- Imię: Janusz
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
- regis
- bywalec
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
też nie do końcakruhy pisze:No nie do końca, jedną z głównych atrakcji Przemyśla są też wybudowane na wzgórzach dookoła miasta przez Armię Czerwoną bunkryPETER pisze:jedno z nie wielu które ominęła II wojna światow

ale to na marginesie

Jadąc na motocyklu, widzi się wszystko zupełnie inaczej.(...)
Wtedy nie tylko oglądamy, ale również uczestniczymy.
- regis
- bywalec
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
gdyby się ktoś wybierał w te okolice, zawsze chętnie pomogę.PETER pisze:To dobze że odezwał się ktoś kto zna Przemysl może więcej napisze o swoim rejonie wskazówki co warto zobaczyć a co lepiej odpuscić jaką drogą najlepiej dojechać
Swoją drogą jadąc z rodzinką na pokładzie konserwy w tamtą niedzielę widziałem łaciatego triumpha gdzieś przed jarosławiem, pozdrawiam.
Jadąc na motocyklu, widzi się wszystko zupełnie inaczej.(...)
-
- teksciarz
- Imię: Kuba
Re: Bieszczady jesienią 22 do 24-10-2010
Cześć! Właśnie wrócilem z wyprawy puszka w Bieszczady. Byłem na szybowisku Bezmiechowa i jestem zachwycony!!! Czy w tym roku jest planowany kolejny wypad???
Pozdrawiam
Kuba
Pozdrawiam
Kuba
Ludziom brak kultury zupełnie, wczoraj jak wychodziłem z knajpy ktos nadepnął mi na rekę!!!
- kifer
- pisarz
Re: Bieszczady jesienią 22 do 24-10-2010
Cooba1 byłoby świetnie. We wrześniu to nie dam rady, ale początkiem października, gdyby było bezdeszczowo i ciepło....
Dobrą świecką tradycją jest, aby to nasz ojciec dyrektor PPamuła "zatrąbił" wsiadanego.
Dobrą świecką tradycją jest, aby to nasz ojciec dyrektor PPamuła "zatrąbił" wsiadanego.
"Pracując ciężko po osiem godzin dziennie możesz w końcu zostać szefem i zacząć pracować po dwanaście." - Robert Frost