13.01.07 Wawa_Łódź mam miejsce
- Lucek
- stary wyjadacz
- Imię: LUCYna/fer
- województwo: łódzkie
nie martw sie,kolezanka tubylowa Cie odprowadzi 
Kto chce zostac na pipijawe w Iron Horse i spanko gdzies (np akademik), reka do gory!!!
dla nielubiacych spac samemu przypominam ze marta ma na bank duzo kolezanek w lodzi.mlodszych lub starszych i jak sie ktos postara to zapewni..... cos tam

Kto chce zostac na pipijawe w Iron Horse i spanko gdzies (np akademik), reka do gory!!!
dla nielubiacych spac samemu przypominam ze marta ma na bank duzo kolezanek w lodzi.mlodszych lub starszych i jak sie ktos postara to zapewni..... cos tam
Nie ma boga, jest Mmmmotór!
- Little Sister
- klepacz
- Kontakt:
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
podsumowując:
roads, Marek, ppamula, samochodami
i
SOWA, UxY, Lui, maciek 800, mrf, rommi, Peter, Orzył
zapraszam następnych.
Jeśli będą chętni na zostanie na niedzielę to ja się dopisuję, ale na pewno nie zostawię tych co będą musieli wrócić.
Zbiórka na Marszałkowskiej nad tunelem pomiędzy DTC w sobotę o 8:00.
roads, Marek, ppamula, samochodami
i
SOWA, UxY, Lui, maciek 800, mrf, rommi, Peter, Orzył
zapraszam następnych.
Jeśli będą chętni na zostanie na niedzielę to ja się dopisuję, ale na pewno nie zostawię tych co będą musieli wrócić.
Zbiórka na Marszałkowskiej nad tunelem pomiędzy DTC w sobotę o 8:00.
No dobra do ciezkiej cholery, wiem, ze nijak mi do wdzieQw LiSi, ale pare postow powyzej pisalem, ze oferuje nocleg kilku jeleniom, nie? Czyli ze mam se dac siana i jest to opcja ostateczna, jak juz studentki okaza sie niestety bardzo porzadnymi dziewczynami i ze spania po akademikach nici, tak..? Wdziecznosc... Koledzy... Nasza cywilizacja w gruzach a Wam tylko dupy w glowie! 

- Little Sister
- klepacz
- Kontakt:
- Hubert
- klepacz
- Imię: Hubert
- województwo: lubelskie
Przepraszam ale muszę wrócić w sobote może być późnym wieczorem.Nie lecimy w tą i spowrotem.Muszę w niedzielę rano iść z synem na basen.Nie mogę mu tego zrobić.Obiecałem mu.Pojedziemy niedługo do Wawy i wtedy zostaniemy nan nockę.Jacko pisze:Pytanie do Lubliniaka Huberta:
Czy jedziemy tylko na sobotę czy sie troszkę zasiedzimy i będzie mogła nas złapać niedziela w Łodzi??![]()