Budujemy Ryko-Grylowisko dla Dzieciaków z DD [9-11][23-25].4
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
ja bede przed 18
)))

Ostatnio zmieniony ndz 18 lip 2010, 23:25 przez zuzia tajger, łącznie zmieniany 1 raz.
...
- Rozan
- klepacz
Dzięki za spotkanie, jak zawsze było super 
Dajcie znać, że dotarliście
Kolczyki - bardzo miło było Was poznać "w realu"
Jutro podlinkuje foty Lazara
[ Dodano: 2010-06-10, 10:42 ]
Sówko, w którym miejscu się palce zagryza?
na samym końcu paznokcia?
[ Dodano: 2010-06-10, 20:35 ]
TERMIN GRILLA MUSZĘ PRZESUNĄĆ!!
Wczoraj, jak byliśmy w Chełmnie, mama dostała telefon, że się w szpitalu miejsce zwolniło na operację, więc weekend spędzę w Poznaniu - ma "wymieniane" biodro.
Pozdrawiam

Dajcie znać, że dotarliście

Kolczyki - bardzo miło było Was poznać "w realu"

Jutro podlinkuje foty Lazara
[ Dodano: 2010-06-10, 10:42 ]
Sówko, w którym miejscu się palce zagryza?

[ Dodano: 2010-06-10, 20:35 ]
TERMIN GRILLA MUSZĘ PRZESUNĄĆ!!
Wczoraj, jak byliśmy w Chełmnie, mama dostała telefon, że się w szpitalu miejsce zwolniło na operację, więc weekend spędzę w Poznaniu - ma "wymieniane" biodro.
Pozdrawiam
Polan jest taki, co nastepuje:
-najbliższy week w planie mamy malowanie konstrukcji drewnianej badziewiem ochronnym, czyli czysta chemia,
-proponuje zacząć w sobotę koło południa
-pędzle będą na miejscu, chemia też,
-trole, które zamierzają spędzić noc w DD, proszone są o poinformowanie wcześniej o tym fakcie
-ubiory ochronne we własnym zakresie,
-nie wystawiam usprawiedliwień na ewentualność nieobecności z powodu wyborów Perdzydzędzkich
Lista obecności:
1. Grześ Tournow
-najbliższy week w planie mamy malowanie konstrukcji drewnianej badziewiem ochronnym, czyli czysta chemia,
-proponuje zacząć w sobotę koło południa
-pędzle będą na miejscu, chemia też,
-trole, które zamierzają spędzić noc w DD, proszone są o poinformowanie wcześniej o tym fakcie
-ubiory ochronne we własnym zakresie,
-nie wystawiam usprawiedliwień na ewentualność nieobecności z powodu wyborów Perdzydzędzkich
Lista obecności:
1. Grześ Tournow
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Lista obecności:
1. Grześ Tournow
2. Plecaczek m + drajwer
3.
co do stawów brakowych - gdybyś chciał wymienić przerębel to jestem do dyspozycji a sowy nie mają stawów bo mają skrzydła w tym miejscu - mniej machaj prawym skrzydłem i będziesz latal w kółko
jak zobaczysz własny ogon tzn że lecisz za szybko (za szybką? od kasku?)
i pamiętajcie chłopaki - dobrze jak wam z pędzla kapie
A czy to znaczy, ze znowu pójdą po forumie niby do-w-CIPY że wijemy sobie gniazdko do chlania w Domu Dziecka?
bo podobno ktoś takie niewybredne głosi - ciekawe poco? i ciekawe kto?
a można zajechać już w piątek?
propozycja - nie śpijmy w DD bo ktoś sobie wymysli, ze już nie tylko chlamy w DD
mamy taki fajne miejsce dla Anonimowych Alkoholików 
1. Grześ Tournow
2. Plecaczek m + drajwer
3.
co do stawów brakowych - gdybyś chciał wymienić przerębel to jestem do dyspozycji a sowy nie mają stawów bo mają skrzydła w tym miejscu - mniej machaj prawym skrzydłem i będziesz latal w kółko

i pamiętajcie chłopaki - dobrze jak wam z pędzla kapie

A czy to znaczy, ze znowu pójdą po forumie niby do-w-CIPY że wijemy sobie gniazdko do chlania w Domu Dziecka?

a można zajechać już w piątek?
propozycja - nie śpijmy w DD bo ktoś sobie wymysli, ze już nie tylko chlamy w DD

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS