Zero logiki w tym zachowaniu a co? on się świecił? trzeba było kontrolkę wyjebać.7tomas7 pisze:wyjebałem czujnik prędkości
Denerwująca kontrolka FI
- puzon
- klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Re: Denerwująca kontrolka FI
- emil
- stary wyjadacz
- Imię: Łukasz
- województwo: śląskie
albo oczy. żeby nie paczeć.
- Tomek Grudziądz
- klepacz
- Imię: Tomek
- województwo: kujawsko-pomorskie
A jak złapiesz gumę to wyjeb całe koło tak czy siak silnik będzie chodził.7tomas7 pisze:wyjebałem czujnik prędkości, bo tak i siak potem go zepsułem
"niepuszczone bąki unoszą się do góry,stąd się biorą posrane pomysły"
-
- zadomowiony
- województwo: małopolskie
Wywalało błąd czujnika prędkości. Wy tak wywnioskowaliście z filmiku który zrobiłem, za co Wam bardzo dziękuję. Tylko wtedy mówiliście abym go nie ruszał tylko szukał zwarcia lub masy. Teraz wyciągnąłem ten speed sensor i jest lepiej. Dzięki za wszelaką pomoc, choć te śmiechy nie były konieczne. Gdybym mógł prosić admina jakoś ten temat tak uporządkować, aby dla innych zostały tylko wartościowe posty, bo tak to pełno spamu. Można też usunąć, ale chyba się zamyka.
-
- zadomowiony
Dodam jeszcze, że dziś się przejechałem i wszystko działa jak należy. Nie zaświeciła się kontrolka ani razu, i obroty też ok. Tak jak wyczytaliście z mrugnięć kontrolki winny czujnik.
- kubatron2
- klepacz
- Imię: jakub
http://tablica.pl/oferta/honda-vfr-800- ... da9c40d359 kolega jednak niewytrzymał swiecącej kontrolki
- Arnold
- ostry klepacz
- Imię: Arnold
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Jak dziecko. Opis też niczego sobie. 

-
- zadomowiony
No nie umiem sobie z nią poradzić. Dla Was mogę za 7400 sprzedać. Ale już bez żadnej negocjacji.
Dodam, że przed chwilą go odpaliłem i coraz bardziej myślę, nad tym co wy mówicie, że to po prostu zgubiona masa. Bo ktoś mi powiedział, że wtedy jak sie swieci inne bede przygadac. I jak wciskam ten hamulec, aby ona sie zaswiecila to wtedy przygasaja swiatla mijania i oswietlenie zegarow. Ale jazda !
Tutaj znalazłem:
"Problem rozwiązany - winna: zgubiona masa. Z racji, że nie chciało mi się szukać upalonego/przerwanego przewodu poprowadziłem od aku nowy do głównej kostki masowej i wszystkie objawy cudownie zniknęły. "
Ciekawe
Co do opisu w aukcji, to przecież napisałem o tym problemie, więc co w nim nie pasuje?
Ps. Jak tak dzisiaj przeczytałem, to co kiedyś pisałem, to chciałbym Was bardzo przeprosić, bo poświęcaliście mi swój czas próbując bezinteresownie pomóc, a ja nie zawsze Was słuchałem i ten żart z zaklejeniem jej taśmą nie był dobry. Przepraszam.
Dodam, że przed chwilą go odpaliłem i coraz bardziej myślę, nad tym co wy mówicie, że to po prostu zgubiona masa. Bo ktoś mi powiedział, że wtedy jak sie swieci inne bede przygadac. I jak wciskam ten hamulec, aby ona sie zaswiecila to wtedy przygasaja swiatla mijania i oswietlenie zegarow. Ale jazda !

Tutaj znalazłem:
"Problem rozwiązany - winna: zgubiona masa. Z racji, że nie chciało mi się szukać upalonego/przerwanego przewodu poprowadziłem od aku nowy do głównej kostki masowej i wszystkie objawy cudownie zniknęły. "
Ciekawe

Co do opisu w aukcji, to przecież napisałem o tym problemie, więc co w nim nie pasuje?
Ps. Jak tak dzisiaj przeczytałem, to co kiedyś pisałem, to chciałbym Was bardzo przeprosić, bo poświęcaliście mi swój czas próbując bezinteresownie pomóc, a ja nie zawsze Was słuchałem i ten żart z zaklejeniem jej taśmą nie był dobry. Przepraszam.
- kubatron2
- klepacz
- Imię: jakub
ok to jak dalej chcesz sprzedac vfr??/czy po naprawie ci przeszło
-
- zadomowiony
Thundercat mi bardziej pasuje, mniej tej elektryki całej, taki prostszy w obsłudze. Jeszcze nie naprawione, ale po egzaminie go rozkręcę i spróbuję kolejny raz. Tym razem skupię się na tej masie, bo tak jak Wy utwierdzam się w przekonaniu, że to jej wina. 7500 dla Was.
- emil
- stary wyjadacz
- Imię: Łukasz
- województwo: śląskie
7tomas7 pisze:Dla Was mogę za 7400 sprzedać
jak dzieci, jak dzieci...7tomas7 pisze:7500 dla Was
po 1. - to nie jest GIEŁDA/SPRZEDAM.
po 2. - "trochę" więcej zdecydowania