Ogólnie i oficjalnie to chciałbym się odciąć od jakichkolwiek skojarzeń jakie sugerujeszTwardy161 pisze:..juz wiesz, ze ja mam inny glos:]

Wiem tylko, że pozory mylą, ale to już nie mój problem

zuzia tajger pisze:Wiesz, ja dość brutalnie się nimi zajmuje, zawsze stuke, zdepcze, pogryzeTwardy161 pisze:Zuziu chcesz byc szkolona z obchodzenia sie z jajkami?
naprawde nie wiem co powiedziec:]![]()
Naucz mnie Twardzielu hahaha
cos chyba rozmowa sie zapetlila(bo chyba co wypowiedz zle sie rozumiemy) i obawiam sie nawet, ze weszla na zle tory,MC_Hammer pisze:Nie pytałem i nie zapytam bo "pyta" to brzydkie słowo![]()
Ogólnie i oficjalnie to chciałbym się odciąć od jakichkolwiek skojarzeń jakie sugerujeszTwardy161 pisze:..juz wiesz, ze ja mam inny glos:]![]()
Wiem tylko, że pozory mylą, ale to już nie mój problem
"BENDE"zuzia tajger pisze:Kurde, badz moim MISZCZEMTwardy161 pisze:no to rzeczywiscie nie powinnas sie w tym momencie brac za takie uslugi,
w sumie ja z racji przekonan nigdy sie tym nie zajmowalem ale moze cos zasugeruje zeby Ci pomoc:]
sprecyzujmy-ja postaram sie zasugerowac techniki a Ty to wykonasz:]-tak dla jasnosci:], wspominalem-kwestia moich pogladow:]zuzia tajger pisze:To w TorontoPomalujemy chooopom naszym jajca
juz na wielkanoc
cholera i wszystko wyszlo, rozgryzlas mnie, teraz juz rozumiesz czemu w jednym z wczesniejszych postow bylem w stanie odpowiedziec po angielsku:]zuzia tajger pisze:tommy lee jones - ja juz wiesz skad login Twardziel![]()
a moje poglady to sie nie liczą tak ?!Twardy161 pisze:tak dla jasnosci:], wspominalem-kwestia moich pogladow:]
Zostałes oficjanie moim BoguTwardy161 pisze:teraz juz rozumiesz czemu w jednym z wczesniejszych postow bylem w stanie odpowiedziec po angielsku:]
alez licza sie, poprostu bylas tak zapalona do tej dzialalnosci, ze sadzilem, ze wszystko ok:]zuzia tajger pisze:a moje poglady to sie nie liczą tak ?!Twardy161 pisze:tak dla jasnosci:], wspominalem-kwestia moich pogladow:]
ja wierze w malowanie jajek po ślubie !!Zostałes oficjanie moim BoguTwardy161 pisze:teraz juz rozumiesz czemu w jednym z wczesniejszych postow bylem w stanie odpowiedziec po angielsku:]a przy okazji polecam :
http://www.youtube.com/watch?v=OF8rcXIwYhs
duze poswiecenie dla wspolnej dzialalnosci:]zuzia tajger pisze:Wiesz, są sluby są rozwodyTwardy161 pisze:tylko jak Ci pomoge wyszkolic sie w tym bez slubu??i jest problem, hmmprzynies białe złoto z rubinem i temat ślubu załatwiony
)
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 5 gości