Adamek czy Gołota

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
SNOOP85
pisarz
pisarz
Imię: Kamil

Post autor: SNOOP85 » ndz 25 paź 2009, 19:34

Marcin32 pisze:to ze go zlal to sie dopiero okazalo na ringu:/ bo przed walka to byly takie gatki...samego Goloty tez ...ze pokaze Adamkowi gdzie jego miejsce itp. ze gdzie on pasuje do wagi ciezkiej i na co sie chlopak porywa:/.
na tym polegaja konferencje prasowe przed walka a ty myslalems ze Gołota powie "nie mam szans jestem tu sam nie wiem dlaczego on mnie zleje bo jest odemnie młodszy i wzinniejszy itd." na tym to polega by podkrecic atmosfere przed walka o kompromitacji nie ma tu najmniejszej mowy...

Marcin32
teksciarz
teksciarz
Imię: Marcin
Kontakt:

Post autor: Marcin32 » ndz 25 paź 2009, 19:56

kolego ale ja o niczym ni emyslalme. wogole si enie wczuwam jak wiekszosc tutaj komentujacych. poszla teoria o spisku to wyrazilem swoje zdanie co o tym sadze. pozniej poszla teoria ze Adamek nie ladnie postapil walczac wogole z golata bo wynik byl z gory wiadomy...no to napisalem ze nie byl z gory wiadomy skoro 46% polakow glosowalo za wygrana goloty. ot i tyle. nikt Golocie nie zarzuca ze nie jest wielkim piesciarzem. tylko po co miec pretesje o wynik walki ze ustawiona itp. lub o Adamka ze wogole wyszedl do ringu. masz racje Andrzej gora. i chwala mu za to . amen.

Marcin32
teksciarz
teksciarz
Kontakt:

Post autor: Marcin32 » ndz 25 paź 2009, 19:58

tak przy okazji. Saleta nigdy nie odmowil z nim walki. wrecz przeciwnie czytalem z ebardzo zaluje ze do niej nigdy ni edoszlo...to tak na marginesie.

Awatar użytkownika
C_L_K
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Rafał
województwo: mazowieckie

Post autor: C_L_K » ndz 25 paź 2009, 21:28

Ja tam mam dla Andrzeja wielki szacun. W końcu to On wprowadził Polaków do wagi ciężkiej. Ale jakby nie było powinien dać już sobie spokój z tym sportem...

...szczególnie po wczorajszej walce 8)

Adamek!!!!!!!!!!! Adamek!!!!!!!!!!!! Adamek!!!!!!!!!!!!!!

:twisted:

Awatar użytkownika
rinas
klepacz
klepacz
Imię: Paweł

Post autor: rinas » ndz 25 paź 2009, 21:50

Marcin32 pisze: poszla teoria o spisku to wyrazilem swoje zdanie co o tym sadze. pozniej poszla teoria ze Adamek nie ladnie postapil walczac wogole z golata bo wynik byl z gory wiadomy...no to napisalem ze nie byl z gory wiadomy skoro 46% polakow glosowalo za wygrana goloty. ot i tyle.
Jesteś idealnym przykładem, jak mozna manipulowac opinią publiczną :)
Marcin32 pisze:to ze go zlal to sie dopiero okazalo na ringu:/ bo przed walka to byly takie gatki...samego Goloty tez ...ze pokaze Adamkowi gdzie jego miejsce itp. ze gdzie on pasuje do wagi ciezkiej i na co sie chlopak porywa:/.
No ta... Czyli miał zrobic tak: słuchajcie, ku....a debile i prostaki, co ja was będę bajerował - wiadomo, że ja tu dla kasy. No, ten tego... Aha, o czym ja tu... A! I Adamka nienawidzę i go będę tłukł że hoho, z całych sił (ale po cichu powiem, że mówię tak tylko dlatego, żeby jeszcze więcej osób się zainteresowało walką, bo wtedy jeszcze więcej zarobię, hehe). Dobra, ja lecę, poskaczę jeszcze trochę na skakance, żeby potem nie było, że byłem bez szans. Elo.
Marcin32 pisze:nic Golocie nie mozna ujac za to jakim jest bokserem bo juz udowodnil ze potrafi walczyc...
Jakim BYŁ bokserem. Bo teraz jest emerytem. I owszem, to jakim BYŁ bokserem udowodnił wielokrotnie.
Marcin32 pisze:albo jaki to Adamek zly ze stanol do walki i zrobil swoje:/ no panowie a co mial zrobic....powiedziec nie bo Andrzej ma 41 i jego czas juz minol. skompromitowal by si etylko. zrobil swoje i tyle...end of story.
Skompromitował się, udając chojraka po walce, jak by kurde pana boga ubił co najmniej.
Jesteśmy ludźmi, i każdy kombinuje jak może, żeby wyjśc na swoim. Tomek Adamek też. Norma, tez człowiek.
Marcin32 pisze:bo Andrzej ma 41 i jego czas juz minol.
- i dlatego Adamek jako sportowiec prawdziwy, a nie szukający łatwego wejścia tam, gdzie jeszcze nie jego miejsce, nie powinien do tej walki z całej siły prowadzic.

Nie ośmieszajmy się, jak byśmy wzięli Andrzeja z kilku lat wstecz, dla równości - Andrzeja w wieku Adamka, to by go zjadł. I tyle.
Marcin32 pisze:end of story.
Amen. EOT.
To nie forum o boksie w końcu :cool
Pozdrawiam wszystkich kibiców i myślących ludzi.

Awatar użytkownika
Diego
klepacz
klepacz
Imię: Mirek
województwo: mazowieckie

Post autor: Diego » ndz 25 paź 2009, 22:36

Rinas :mrgreen: ale ja zakładałem temat i pozwalam się kłócic na temat boxu,bronxu,boksu....w końcu to offftop.Lejem dalej......
Napewno każdy po trosze ma racje.Dzięki tej walce Adamek może wejśc do ciężkiej wagi bo pokonał sławnego Gołote,będzie miał lepszy start a Endrju wyłapał pare szybkich za co dostał troche kasiory.Szkoda,jakby zlał Adamka to choc troche zmazalby ucieczke z ringu przed afroamerykaninem.Teraz zostaje mu stac na bramce i gonic małolatów na dyskotece w remizie. :mrgreen: :mrgreen:

Sfojo drogo: dobrze że doszło do tej walki,teraz wiemy że oprócz Goloty jest ktoś w Polsce kto może powalczyc w wadze ciężkiej.Nie mówie teraz ale jak nabierze ciała 140-150kg to może się nawet fachac z którymś z braci Kliczko.

A co.

Marcin32
teksciarz
teksciarz
Kontakt:

Post autor: Marcin32 » pn 26 paź 2009, 14:42

Rinas a Ty jestes idealnym przykladem ze polak ma zawsze ostatnie zdanie...na kazde moje slowo masz jaks odpowiedz. nawet jezeli za chwile pisze ze nie jest ono w nikogo wymierzone. nawet tym Cie urazilem jak napisalem ze ..nic Golocie nie mozna nic ujac ze byl wielkim bokserem...i slowo byl Cie urazilo...no ludzie...no coment. ok jest i bedzie i wogole. Adamek to jest smiec ok. teraz wszyscy fani boksu sa happy. bo mi naprawde to zwisa. a i masz racje jest wysoce prawdopodobne ze walka byla ustawiona...zaluje ze sie wogole odezwalem w tym temacie. jest cool??. tylko prosze Cie juz mnie tutaj nie cytuj jaki to jestem okropny ok..:/??

Awatar użytkownika
rinas
klepacz
klepacz
Imię: Paweł

Post autor: rinas » pn 26 paź 2009, 15:10

A czym ja Cię tak uraziłem? Tym że pisałem, co myślę?

Bo Ty mnie niczym nie uraziłeś ani nie zdenerwowałeś, nie wiem czemu tak pomyślałeś.

Awatar użytkownika
treska
klepacz
klepacz
Imię: Treska
Kontakt:

Post autor: treska » pn 26 paź 2009, 20:37

SNOOP85 pisze:Nie ukrywajmy tego Andrzej walczyl dla pieniedzy a Adamek by sprawdzic sie w nowej kategori wagowej Andrzej ma swoje lata i wciaz serce do walki równiez popelnial blędy zdarzaly sie ucieczki z ringu ale szanuje tego goscia, kazdy tylko pamieta walke wczorajsza i te ktore przegrywal a tych w ktorych spuszczal lanie nie jednemu "klockowi" wagi ciezkiej to juz nie i dlatego nie ma co wysluchiwac opinii osob ktore widzialy moze dwie walki goloty w zyciu Andrzej byl i jest wielki duzo zawodowych pieściarzy odmawialo walki z nim bo wiedzieli ze dostastali by "lańsko" mi. Saleta z ktorym walka byla zaplanowana na sierpien-wrzesien
Andrzej góra...!!
Jasne, Andrzej miał swoje chwile chwały, ale trzeba wiedzieć kiedy odpuścić.
Jednak w tych czasach skoro Chylińska może być na top liście śpiewając w styli Reni Jusis to czemu Andrzej Gołota nie miał by walczyć o Pas Polsatu przy twardej minie prowadzącego Ibisza kasa kasa kasa...jednak ja komerchy nie zdzierżę.
o jeeeeeeeeeezu fantastycznie

treska@vfr.com.pl

ODPOWIEDZ