ale Mors też zasłuzył na nagrodę chociazby za wzięcie za udział
 ale Mors też zasłuzył na nagrodę chociazby za wzięcie za udział 

a ponieważ łycha to hejnałowy trunek Vikingów - cytuję " walim łyche, walim łychę, kto nie wali ten ma w michę..." i najlepiej smakuje w piątek 13-tego no to trza smarować łańcuch i gardziel... gaźnika.
 a ponieważ łycha to hejnałowy trunek Vikingów - cytuję " walim łyche, walim łychę, kto nie wali ten ma w michę..." i najlepiej smakuje w piątek 13-tego no to trza smarować łańcuch i gardziel... gaźnika.  a ponieważ miałem zdecydowanie więcej czasu niż pozostali uczestnicy zabawy więc nie uważałem za stosowne podawać w stosownym czasie swojej kilometrówki. Niestety w tym roku nie będzie tak lekko
 a ponieważ miałem zdecydowanie więcej czasu niż pozostali uczestnicy zabawy więc nie uważałem za stosowne podawać w stosownym czasie swojej kilometrówki. Niestety w tym roku nie będzie tak lekko   i skończył się hendikap... strzeż się 0czek
 i skończył się hendikap... strzeż się 0czek   

Postaram się jeszcze przed Białą. Wiem tylko ile w sumie wszyscy przejechali w każdym roku ale postaram się to ująć kiedyś tak żeby miało ręce i nogo i wrzucę na foruma.
 Postaram się jeszcze przed Białą. Wiem tylko ile w sumie wszyscy przejechali w każdym roku ale postaram się to ująć kiedyś tak żeby miało ręce i nogo i wrzucę na foruma.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości