Adamek czy Gołota
- Panasonix82
- pisarz
- Imię: Marcin
- województwo: mazowieckie
- rinas
- klepacz
- Imię: Paweł
MARCO pisze:prawda jest taka, że i tak wszystko było z góry ustalone, Adamek jak by chciał rozwaliłby Gołotę już zaraz po tym jak go 1 raz położyłn na dechy

Ja chciałem, żeby był remis. Naprawdę. Jak boga kocham.
Szkoda mi Andrzeja, już tyle wstydu sobie chłopak narobił w życiu, kiedyś wszysytkie jego walki oglądałem... I kilka razy ukradziono mu to, na co zasłużył.
A dzisiaj? Powiem tak - jestem praktycznie pewien, że ta walka tak naprawdę odbyła się już zanim się odbyła. Dla mniej spostrzegawczych:
- czemu w reklamie portfel.pl worek rozbija pan Adamek?
- czemu wszyscy komentatorzy faworyzowali pana Adamka? I to jawnie.
- czemu Ibisz zapowiadał Adamka ok. minuty, a Andrzeja - 10 sekund?
- czemu ciągle opinia publiczna była przygotowywana na to, że Adamek wygra, bo on POTRZEBUJE tej wygranej aby się zaaklimatyzowac w tej kurewsko ciężkiej wadze?
I takie tam inne. Nie to żebym był spiskowiec, ale niestety - cały ten cyrk, to było jedne wielkie, zaplanowane boom. Jakie miał Gołota dostac.
A z innej strony - Adamkowi, jak zresztą wszyscy hucznie mówili, potrzebne było "niezłe wejście" w wagę ciężką. A kto inny miał mu w tym pomóc

No i jeszcze jedna kwestia - odnośnie Andrzeja. To że honor stracił, wiedział już przed wyjściem na ring. Inna sprawa - skoro i tak już wie, że nigdy walczył nie będzie, i że to już raczej ostatni z ostatnich powrotów, to czy nie warto poświęcic trochę dumy, za te minimum 1.000.000 złotych, a byc może, że nawet 1,5-2 razy tyle? Czas już zakończyc zbieranie na emeryturę.
Panie Adamek - jesteś wielkim bokserem. Dzisiaj pokazałeś, jak mocno i szybko potrafisz tłuc słabszego od siebie. Oby szło ci tak dalej, walcząc z tymi, którym Andrew nie zawsze dawał radę. Tego ci życzę.
Ostatnio zmieniony ndz 25 paź 2009, 01:06 przez rinas, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- Panasonix82
- pisarz
Adamek
http://www.youtube.com/watch?v=_hru2YmOe_4
Cygan
http://www.youtube.com/watch?v=PBz8s6PvVEs
Pozdrawiam
http://www.youtube.com/watch?v=_hru2YmOe_4
Cygan
http://www.youtube.com/watch?v=PBz8s6PvVEs
Pozdrawiam
- Gacol
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: śląskie
Mnie ta walka rozwaliła.byłem na telebimie w knajpie i co? nagle gołota dostaje taki wpier... Ze to jest poezja.moim zdaniem Gołota mógł dać pare ciosów które Adamkowi zrobiły by troche szkód.cóż .Jędrek troszku za wolny.Adamek wylansował sie waląc neszego mistrza na łopatki.1 runda żenada z położeniem goloty.troche szacunku nie szmaciarstwa. Co do całej walki.adamek?Ładnie.szybkoś i styl.konkret. z tym że Gołota to pierwszy w grupie wagi ciężkiej...Z resztą zawodników nie pójdzie tak łatwo.chyba chlopak nie wie na co sie porwał
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
- juhass
- pisarz
- Imię: Tomasz
- województwo: śląskie
Walki co prawda nie było dane mi zobaczyć, ale wynik znałem od razu po zakończeniu. Skłaniam się do teorii rinas-a. Gołota i Adamek mają (czyba??) tego samego promotora, czy tam w inny sposób są związani (nie znam się na zawiłościach trenersko- promotorskich w boksie). Wiadomo- Gołota to już emeryt raczej i niema co na niego stawiać bo już wiele pieniędzy się na nim nie zarobi, ale jest Adamek- młodszy, zdolny- wprowadźmy go więc do najbardziej dochodowej kategorii wagowej. A że przydało by się mocne wejście- trzeba rywala, który się podłoży- no i pojawia sie Andrew...
Wszyscy są zadowoleni- Andrew swoje zarobił i tak, Adamek wygrał a promotorzy mają zawodnika z perspektywami w wadze ciężkiej.
Wszyscy są zadowoleni- Andrew swoje zarobił i tak, Adamek wygrał a promotorzy mają zawodnika z perspektywami w wadze ciężkiej.

-
- teksciarz
- Kontakt:
U nas w polsce to sa zawsze teorie spiskowe ze az rece opadaja...najgorsze jest to ze jak ktos komus kibicuje i z nim sympatyzuje to i tak wkreci sobie taka teorie ze walka ustawiona itp. a prawda jest taka Golota robil wszystko i bylo to widac ze chcial walczyc i za wszelka cene Adamka uszkodzic a w tej wadze wystarczy jeden cios zeby zadecydowac o wyniku i jakby mu si eudalo Adamka trafic i bylaby gleba to tez , padaly by teorie ze walka wczesniej byla nagrana:/ . wolniejszy i zdecydowanie slabszy technicznie jest golota poprostu i tyle i dlatego przegral. Adamek to jest bokser innego pokolenia. i to bylo widac. a ze promotor ten sam iip. ja wiem ze polska i polacy to jest kraj i narod wrecz kochajacy sie w kombinatorstwie:/ no ALE BEZ PRZESADY. Golota nie poszedl by n a100% na zadne uklady. on szczerze nienawidzil Adamka. nawet mu reki nie podal po walce...

-
- teksciarz
- Kontakt:
to ze go zlal to sie dopiero okazalo na ringu:/ bo przed walka to byly takie gatki...samego Goloty tez ...ze pokaze Adamkowi gdzie jego miejsce itp. ze gdzie on pasuje do wagi ciezkiej i na co sie chlopak porywa:/ i takie same odczucia byly wiekszosci polakow...46% glosowalo na wygrana Goloty, 52% na wygrana Adamka 2% na remis. wiec glosy byly prawie po rowno. wogole to nie trzymam zadnej zr stron . srednio mnie to interesuje. w zaklady itp. zadne sie nie bawie. tylko nie lubie skrajnych opinni wyrwanych z nikad. nic Golocie nie mozna ujac za to jakim jest bokserem bo juz udowodnil ze potrafi walczyc...ale po co za chwile teorie o spisku albo jaki to Adamek zly ze stanol do walki i zrobil swoje:/ no panowie a co mial zrobic....powiedziec nie bo Andrzej ma 41 i jego czas juz minol. skompromitowal by si etylko. zrobil swoje i tyle...end of story.
- Diego
- klepacz
- Imię: Mirek
i jeszcze po ryju się wyłapie.....treska pisze:hehehe a znasz Polską firmę co Ci da minimum 300 tyś dolców za reklamę?:)C_L_K pisze:GOŁOTA! GOŁOTA! GOŁOTA!!!!
Kazik musi chyba zmienić text piosenki
ADAMEK! ADAMEK! ADAMEK!!!!
Po ch...j* Andro się zgodził na waleczkę? Nie lepiej było zagrać w jakiejś reklamie???
- SNOOP85
- pisarz
- Imię: Kamil
Nie ukrywajmy tego Andrzej walczyl dla pieniedzy a Adamek by sprawdzic sie w nowej kategori wagowej Andrzej ma swoje lata i wciaz serce do walki równiez popelnial blędy zdarzaly sie ucieczki z ringu ale szanuje tego goscia, kazdy tylko pamieta walke wczorajsza i te ktore przegrywal a tych w ktorych spuszczal lanie nie jednemu "klockowi" wagi ciezkiej to juz nie i dlatego nie ma co wysluchiwac opinii osob ktore widzialy moze dwie walki goloty w zyciu Andrzej byl i jest wielki duzo zawodowych pieściarzy odmawialo walki z nim bo wiedzieli ze dostastali by "lańsko" mi. Saleta z ktorym walka byla zaplanowana na sierpien-wrzesien
Andrzej góra...!!
Andrzej góra...!!
Ostatnio zmieniony ndz 25 paź 2009, 19:36 przez SNOOP85, łącznie zmieniany 1 raz.