Qltura i staczanie się po równi pochyłej...
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Ja pierdzielę Sowa to już o takie numery to cię nie podejrzewałem.
Luke zmienił ksywę na Lucek jakiś czas temu a ty skorzystałeś z tego rejestrując się jako Luke?
Już nie ma znaczenia że rejestrowałeś sie jako Luźny kilkakrotnie po kilkakrotnym skasowaniu przez Mryfa tego konta.
O takie kroki poniżej pasa to Cię nie posądzałem. To mi nie pasowało Sowa do Ciebie, nigdy bym nie przypuszczał.
Jestem zaszokowany.
Jednak nikogo nie przekreślam, wiem że za jakiś czas wszyscy będziemy się z tego śmiali albo to przemilczymy.
Luke zmienił ksywę na Lucek jakiś czas temu a ty skorzystałeś z tego rejestrując się jako Luke?
Już nie ma znaczenia że rejestrowałeś sie jako Luźny kilkakrotnie po kilkakrotnym skasowaniu przez Mryfa tego konta.
O takie kroki poniżej pasa to Cię nie posądzałem. To mi nie pasowało Sowa do Ciebie, nigdy bym nie przypuszczał.
Jestem zaszokowany.
Jednak nikogo nie przekreślam, wiem że za jakiś czas wszyscy będziemy się z tego śmiali albo to przemilczymy.
- mrf
- Łopata
- Imię: Michał
- Kontakt:
mrf
21:44:24
dziwko bez szkoly jstes?
LukeVFR
21:44:40
![]()
mrf
21:44:50
po co zrobiles konto luke?
LukeVFR
21:44:56
ale ja mam szkole
21:45:02
to nie ja
mrf
21:45:02
ale nie masz matury
LukeVFR
21:45:05
ale widzialem
mrf
21:45:13
hmm
21:45:20
no dobra juz wiem co to za ip
LukeVFR
21:45:43
***** i jeszcze PT wpisala jakas *****
21:45:49
kto to
mrf
21:46:11
Przedstawiamy profil :: luźny
Avatar Edytuj Zezwolenia Dodaj ostrzeżenie Przeglądane tematy
Ostatnia wizyta: Dzisiaj 21:04 (Minut: 1)
(89.72.53.247 host)
21:46:25
Przedstawiamy profil :: Luke
Avatar Edytuj Zezwolenia Dodaj ostrzeżenie Przeglądane tematy
Ostatnia wizyta: Dzisiaj 19:09 (Minut: 4)
(89.72.53.247 IP)
A Rh POSITIVE
Achmed, mógłbym ci odpowiedzieć pięknym za nadobne i tym samym odebrać sobie dostęp do opcji o której pisał Piotrek P. Wtedy jako dodatkowy gift od ciebie pewnie dostałbym kolejną porcję miłości wzorowanej na luźnym (który przypomnę podobał ci się bez skrywania) lub czego nie wykluczam przydział na bezpłatne klepanie, na które z oczywistych względów nie mógłbym odpowiedzieć reakcją, a w każdym razie nie skuteczną. Nie dam ci tej satysfakcji. Zapomnij. Nie powiem, że nie jesteś w stanie mnie obrazić, bo w przeciwieństwie do ciebie ja pamiętam te lepsze czasy i układy między nami. Żyj z tym co napisałeś i na teraz NO MORE COMMENT. Dalej znajdziesz jeszcze jedno zdanie na ten temat.
A jaki to problem logować się z innego miejsca? Gdybym chciał się zakonspirować to trzy pokolenia by mnie nie odnalazły.
No i co w tym złego, że zalogowałem się pod wolnym, podkreślam wolnym nikiem? "Kroki poniżej pasa" piszesz. Kogo to skrzywdziło? Kiedyś prawdopodobnie to właśnie ty zmieniłeś Kornikowi nik dla jaj i ktoś inny wskoczył w to miejsce. I co , zbanowaliście go? Usunęliście mu konto? A niby czemu zakładasz, że ten mój ruch miał służyć innym celom niż zrobienie Lukowi kawału? Co skłania cię do zakładania złej woli z mojej strony? Jakim prawem sugerujesz tu na forum mą złą wolę, tworzysz atmosferkę podstępu i zapraszasz do domysłu?
Dalej piszesz o kilkukrotnym rejestrowaniu się pod nikiem "luźny". A ileż razy czytaliśmy obskurę i szit? A w jaki sposób można było skłonić ADM do podjęcia działań, gdy np Ciacho było lżone w żywe oczy? Na życzenie przytoczę przykłady. Tak na marginesie jakby był problem z odtworzeniem czy cóś to służę swoim archiwum. A jaki był efekt? Nie Luk, nie lużny ale ja dostałem bana, choć słowa nie bluznąłem.
I mały dodatek - czy luźny wylazł poza shoutbox, który jak wszyscy wiedzą znika na bieżąco i śladu nie zostawia?
Teraz rozjaśnienie.
Czy ja napisałem "Vitka huje"? Gdybym chciał się tak zwrócić do forum to zrobiłbym to pod nikiem "Sowa". Zapewniam, że starczyłoby mi odwagi. Kto nie rozumie w jakim celu pojawił się "luźny" to niech zapłacze nad sobą i zmieni głowę na półgłówek.
Co by nie było to opłacało się, bo choć ja legnę na ołtarzu tego foruma to Luk inaczej dziś śpiewa. Więc warto było, aczkolwiek ocena jest niesprawiedliwa. Na pociechę jakoś nie widać masowego oburzenia. Tylko zainteresowani się wiją i to nie wszyscy, bo niespodziewanie, ale chyba zgodnie ze zdrowym rozsądkiem najlogiczniej z oponujących mówi właśnie Luk.
Hej Luk, złóż czasem kwiaty nad moim endem. W końcu jestem ojcem twojej metamorfozy.
PS
A co do podwójnych kont, to nie będę zaśmiecał tego wątku, ale nawet nie zdajecie sobie sprawy ile, i co gorsze które to osoby uczestniczą w wielonikowym procederze.
Ale to w innym temacie. Może, kiedyś.
A co do tego ma IP? Czy napisałem choćby jeden post pod tym nikiem?mrf pisze:Powiedz, że to nie Twoje ip było... Że różniło się od ip luźnego.SOWA pisze:mryf zeznał: Luke=Sowa
KŁAMSTWO. Pokaż mryfie choćby jeden, tylko jeden post, który napisałem pod tym nikiem.
A jaki to problem logować się z innego miejsca? Gdybym chciał się zakonspirować to trzy pokolenia by mnie nie odnalazły.
Dobry jesteś, że mnie nie skreślasz. Jest coś do ugrania przy okazji, nieprawdaż ?ppamula pisze:Ja pierdzielę Sowa to już o takie numery to cię nie podejrzewałem.
Jestem zaszokowany.
No i co w tym złego, że zalogowałem się pod wolnym, podkreślam wolnym nikiem? "Kroki poniżej pasa" piszesz. Kogo to skrzywdziło? Kiedyś prawdopodobnie to właśnie ty zmieniłeś Kornikowi nik dla jaj i ktoś inny wskoczył w to miejsce. I co , zbanowaliście go? Usunęliście mu konto? A niby czemu zakładasz, że ten mój ruch miał służyć innym celom niż zrobienie Lukowi kawału? Co skłania cię do zakładania złej woli z mojej strony? Jakim prawem sugerujesz tu na forum mą złą wolę, tworzysz atmosferkę podstępu i zapraszasz do domysłu?
Dalej piszesz o kilkukrotnym rejestrowaniu się pod nikiem "luźny". A ileż razy czytaliśmy obskurę i szit? A w jaki sposób można było skłonić ADM do podjęcia działań, gdy np Ciacho było lżone w żywe oczy? Na życzenie przytoczę przykłady. Tak na marginesie jakby był problem z odtworzeniem czy cóś to służę swoim archiwum. A jaki był efekt? Nie Luk, nie lużny ale ja dostałem bana, choć słowa nie bluznąłem.
I mały dodatek - czy luźny wylazł poza shoutbox, który jak wszyscy wiedzą znika na bieżąco i śladu nie zostawia?
Teraz rozjaśnienie.
Czy ja napisałem "Vitka huje"? Gdybym chciał się tak zwrócić do forum to zrobiłbym to pod nikiem "Sowa". Zapewniam, że starczyłoby mi odwagi. Kto nie rozumie w jakim celu pojawił się "luźny" to niech zapłacze nad sobą i zmieni głowę na półgłówek.
Co by nie było to opłacało się, bo choć ja legnę na ołtarzu tego foruma to Luk inaczej dziś śpiewa. Więc warto było, aczkolwiek ocena jest niesprawiedliwa. Na pociechę jakoś nie widać masowego oburzenia. Tylko zainteresowani się wiją i to nie wszyscy, bo niespodziewanie, ale chyba zgodnie ze zdrowym rozsądkiem najlogiczniej z oponujących mówi właśnie Luk.
Hej Luk, złóż czasem kwiaty nad moim endem. W końcu jestem ojcem twojej metamorfozy.
PS
A co do podwójnych kont, to nie będę zaśmiecał tego wątku, ale nawet nie zdajecie sobie sprawy ile, i co gorsze które to osoby uczestniczą w wielonikowym procederze.
A jak sądzisz Mucha, czemu dżekson pokazał się po tak długiej nieobecności właśnie wczoraj, choć pisać już mógł od połowy lipca?muchaok pisze:Aby mnie dobić, powiedzcie jeszcze, że " Biały Murzyn" to także fake i jestem ugotowany.
Ale to w innym temacie. Może, kiedyś.
- mrf
- Łopata
- Imię: Michał
- Kontakt:
ad.1 ma do tego, że zacząłeś stwarzać coraz większą ilość kont z dupy i tylko by zamieszać.SOWA pisze:A co do tego ma IP? Czy napisałem choćby jeden post pod tym nikiem?
ad.2 Nie problem ale chyba nie uważasz, że prędzej czy później nie dałbym sobie z tym rady?
A Rh POSITIVE
No właśnie. To jak jest?Luke pisze:ale nikt nie kaze Wam ze mna tu rozmawiac! jestem tu taki jak chce i Wam kij do tego.
mrf, chyba ci się kryteria chwieją.
Wazelina jest zła. Sowa - ban.
Bluzgi są złe. Luźny - ban.
Dyskusja jest zła. Suwak - ban.
Co tu wolno?[,b]
Ostatnio zmieniony czw 01 sty 1970, 01:00 przez suwak, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wiem jeszcze czy byś dał, ale wiem jedno, że w lajfie byś sobie nie pozwolił na taki podskok, ale tu jesteś bóstwem, skandynawskim też.mrf pisze:Nie problem ale chyba nie uważasz, że prędzej czy później nie dałbym sobie z tym rady?
Co do AD.1 Wyraźnie pisałem jaki był cel tworzenia tych ników. Nie był podstępny i miał zawsze podłoże merytoryczne.