Tor Poznań- jazdy w lipcu 2009-07-08
- Art
- klepacz
- Imię: Artur
w tą środę masz od 8 jazdy z instruktorem. Przeszkoli cie ze wszystkiego- na tyle dobrze, że ci co byli mówili , że dopiero wtedy wiele rzeczy sie nauczyli i szczerze polecali.
trwa taka jazda do 15.00 potem masz już 2 godziny smigania samemu ( z przerwami na rózne inne grupy) - bez instruktora
trwa to do ok 18.
Czyli 10 godzin
! całośc za 380 zł
Chyba warto..?
pozdro
trwa taka jazda do 15.00 potem masz już 2 godziny smigania samemu ( z przerwami na rózne inne grupy) - bez instruktora

trwa to do ok 18.
Czyli 10 godzin

Chyba warto..?

pozdro
Beyond the Grabówek sky
-
- pisarz
Ba koledzy mistrzowie , dziś mianowicie byłem na torze kartingowym po wielu latach w kisielinie koło zielonej góry i powiem Wam ze za 30 pln przez godzinę śmigałem po torze , asfalcik jak złoto , max 10 moto na chwilkę było i poprostu super , podobno lepsza nawierzchnia niż w Poznaniu ale napewno krótrzy jest tor ale poprostu czad , zawsze od 20 -21 można pośmigać i ja w piątek lecę na bank bo mnie tak nadgarstki bolą że bajka , polecam kolegom z rejonu , poprosu bajkaolo pisze:Żybis, to dawaj 22-go ! Wydasz ćwiartkę tej kwoty i zobaczysz czy Cię to w ogóle kręci...

ale co do 22 to pomyślę tylko że może żonie urlop wypadnie to ja wypadnę też z terminem

generalnie polecam , jak dla mnie BOMBA

- Art
- klepacz
Niestety.... moja praca jest na tyle nie przewidywalna, iz z planów wyszły nici.olo pisze:Art, i co, byłeś ? Jeśli tak to prosimy o wrażenia i spostrzeżenia...
Wiem , że będa niedługo następne- więc w sierpniu na pewno pojadę
Niemniej był mój pracownik i poda, że
- było ok 60 motocykli rano na szkoleniu
- ok 15 lekko padało, ale nikt nie zwalniał
szkolenie było przeprowadzone nalezycie, ale dla tych co juz umieli smigać- dośc nudne

- po południu nie wpuszczali na swobodne jazdy- był komplet

- nowy asfalt trzymał rewelacyjnie i oponki można byo zamknąć bez problemów
Tu fotoreportarz ( PS 1-wsze zdjęcie mój znajomy)
http://www.shrek.pl/galeria/main.php?g2_itemId=57587
Beyond the Grabówek sky
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- Art
- klepacz
chyba:)zuzia tajger pisze:z tego co wiem to chyba w środe jest luźno na tyle, żeby mogli "mniej doswiadczeni" polatać
Chyba ...
w srodę śmigaja tylko motocykle więc jest niestety tloczno. W tamta środę nie wpuszczali tych co przyjechali na swobodne jazdy na 15..... A przyjechali z Białego Stoku, Olsztyna..
Sezon w pełni wiec zainteresowanie jazdami spore niestety....
Beyond the Grabówek sky
- olo
- klepacz
- Imię: Olek
- Kontakt:
- mam nadzieję że jak będą typowe jazdy, tylko od 15.00 to nie będzie problemu. Zakładając oczywiście że przyjedzie sie odpowiednio wcześnie...Art pisze: W tamta środę nie wpuszczali tych co przyjechali na swobodne jazdy na 15.....
P.S. Wybieram się jednak dopiero w sierpniu - planuję 12-tego

VFR-OC Poland, South Park section, MTZ sub-section 

-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt: