Donia Wrocław
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- Heroinka :D
- pisarz
- Kontakt:
-
- klepacz
- Kontakt:
Vfr 12 litrów, komu jeszcze tyle pali? chyba całą drogę jechałeś na gumie
Nie twierdzę że jest to nie możliwe bo jadąc na 1 biegu do Gdańska spaliłaby i 20. Ja tylko porównałem spalanie do bandita, jeśli vfr spaliła 12 to bandit spaliłby kuż 14
A jeżeli chodzi o ostatnie 2 biegi to jeżeli porównujesz bandita to głupoty piszesz, kumpel któremu sprzedałem bandziora porównywał ze mną moją vfr i szły łeb w łeb, jedynie odszedł mi kawałek na starcie, ale tylko przez to że różnica naszych mas wynosiła 30 kg.
[ Dodano: 2007-11-14, 12:09 ]

A jeżeli chodzi o ostatnie 2 biegi to jeżeli porównujesz bandita to głupoty piszesz, kumpel któremu sprzedałem bandziora porównywał ze mną moją vfr i szły łeb w łeb, jedynie odszedł mi kawałek na starcie, ale tylko przez to że różnica naszych mas wynosiła 30 kg.
[ Dodano: 2007-11-14, 12:09 ]
donia pisze:Ja tam nie wiem, mi b12 palił do 6 na trasie (150-160), 10 w mieście, na trasie Wawa-Wrocław, vfr spaliła dokładnie tyle co by spalił b12, jakieś mity opowiadaszGaBaS pisze:Hejka!Bandit 1200? kiedy Bandyta pali 10 to VFR 6 kiedy Bandit 12 to Vfr 8 zobaczysz to na własne oczy:)
. No i niestety vfr na dwóch ostatnich biegach nie jedzie
![]()
Spalanie w motocyklu, to jest ostatnia rzecz na jaką patrzę przy wyborze.
pzdrv
donia
GaBBaS
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
na bandycie nie jeździłem chociaz sie przymierzałem, ale Vitek w mieście nigdy nawet do 8 się nie zbliżył, za to przy 230 wychlał 13.5.
Co do 5 i 6 biegu to np. przy 6 jak przekraczam 7000 to mam na blacie 168km i dostaję kopa w dupę, że musze się kiery trzymac i wtedy zaczyna przyspieszać i tak wkręca się bez problemu na 11000
Co do 5 i 6 biegu to np. przy 6 jak przekraczam 7000 to mam na blacie 168km i dostaję kopa w dupę, że musze się kiery trzymac i wtedy zaczyna przyspieszać i tak wkręca się bez problemu na 11000
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- donia
- bywalec
- Kontakt:
albo różnica kierowcówGaBaS pisze: A jeżeli chodzi o ostatnie 2 biegi to jeżeli porównujesz bandita to głupoty piszesz, kumpel któremu sprzedałem bandziora porównywał ze mną moją vfr i szły łeb w łeb, jedynie odszedł mi kawałek na starcie, ale tylko przez to że różnica naszych mas wynosiła 30 kg.

pisząc ostatnie dwa biegi miałem na mysli, że jak odwijasz na 5 czy 6 przy 4 tys obrotów, to bandit Ci odjedzie, a vfr się zastanawia i zastanawia, coś się zaczyna dziać powyżej tych 7 tys., ale dane o momencie obrotowym mówią same za siebie.
pozdrawiam,
donia i VyFRotka 800
donia i VyFRotka 800
-
- klepacz
- Kontakt:
A tak wogóle to mam dwa pytanka. 1- Dlaczego "Donia" bo myslałem, że to imię zeńskie 2. Za ile byś teraz sprzedał ten motocykl Donia?:)
Ostatnio zmieniony śr 14 lis 2007, 17:57 przez GaBaS, łącznie zmieniany 1 raz.
GaBBaS
- donia
- bywalec
- Kontakt:
Witam,GaBaS pisze:A tak wogóle to mam dwa pytanka. 1- Dlaczego "Donia" bo myslałem, że to imię zeńskie 2. Za ile byś teraz sprzedał ten motocykl Donia?:)
ksywek się nie wybiera, są Ci kiedyś nadane i tyle, nawet nie pamiętam z czego się to wzięło,
to nie jest wymyślony nick przeze mnie na potrzeby internetu

Motocykl nie jest do sprzedania

pozdrawiam,
donia i VyFRotka 800
donia i VyFRotka 800