nie perdol Puzon jak wpadniesz do Stolicy zaliczymy kilka lokali, wn tym i Mięta - tylko daj znaćpuzon pisze:Już miałem planować wypad na obiad do tej Waszej miętówki ale widzę że są lepsze jadłodajnie we wiosce.
Konkursiwo
- Łysolek
- Shrek

- Imię: Adam
- województwo: mazowieckie
Re: Konkursiwo
Puzon, jak będziesz lecieć na Wawe to daj znać, mieszkam przy S1 to się podczepie pod wycieczke
3 kufry mam także z pustymi rękami nie pojedziemy
Wracając do tematu...
Te głosowania się powtarzają co roku czy częściej ?
3 kufry mam także z pustymi rękami nie pojedziemy
Wracając do tematu...
Te głosowania się powtarzają co roku czy częściej ?
- puzon
- klepacz

- Imię: Piotr
- województwo: opolskie
- Kontakt:
No to widzę że trzeba zaplanować cosik we 100licy.Łysolek pisze:nie perdol Puzon jak wpadniesz do Stolicy zaliczymy kilka lokali, wn tym i Mięta - tylko daj znaćbo musze odpowiednie zapasy alkoholu zrobić
Wystarczy forum śledzić i polecimy a w kufry to będziemy pamiątki pakowaćFred pisze:Puzon, jak będziesz lecieć na Wawe to daj znać
- Janusz B.
- klepacz

- Imię: Dżony
Fragment mojej korespondencji z The Mint:
Pytanie:
Chciałbym więc zapytać, czy zniżka, którą przyznaliście nam w ubiegłym roku obowiązuje nadal, a jeśli tak, to czy na tych samych zasadach.
Pytam, bo kilka razy były jakieś nieporozumienia na tym tle, Anica robiła oczy, że ona nie wie o chodzi itp. Wolałbym uniknąc tego rodzaju nieporozumień w przyszłości, by nie stawiało to w złym świetle ani Was, ani nas jako darmozjadów [:-)]
W ubiegłym roku po głosowaniu dostaliśmy taką zniżkę:
na hasło VFR OC podawane przy składaniu zamówienia
- każdy, kto cokolwiek zamówi, płaci 10% mniej,
- każdy, kto zamówi danie obiadowe płaci 10% mniej i dostaje 1 browarek, albo napój bezalkoholowy gratis.
Początkowo działało to w taki właśnie sposób. Po jakimś czasie rachunki były ze zniżkami, ale zamawiający dania główne przestali dostawać picie.
Pytanie do Was jest teraz takie - czy w tym roku zniżka nadal obowiązuje, a jeśli tak, to na jakich warunkach?
Odpowiedź:
Jest dokładnie tak jak mówisz!! Za nieporozumienia przepraszamy i obiecujemy poprawę.
Reasumując: każdy bez względu otrzymuje 10 % zniżki do końcowego rachunku, a ci co zamówią danie główne otrzymują po 1 piwie gratis lub napój bezalko.
Zapraszamy i dziękujemy Wam wszystkim za PR i głosy.
Pytanie:
Chciałbym więc zapytać, czy zniżka, którą przyznaliście nam w ubiegłym roku obowiązuje nadal, a jeśli tak, to czy na tych samych zasadach.
Pytam, bo kilka razy były jakieś nieporozumienia na tym tle, Anica robiła oczy, że ona nie wie o chodzi itp. Wolałbym uniknąc tego rodzaju nieporozumień w przyszłości, by nie stawiało to w złym świetle ani Was, ani nas jako darmozjadów [:-)]
W ubiegłym roku po głosowaniu dostaliśmy taką zniżkę:
na hasło VFR OC podawane przy składaniu zamówienia
- każdy, kto cokolwiek zamówi, płaci 10% mniej,
- każdy, kto zamówi danie obiadowe płaci 10% mniej i dostaje 1 browarek, albo napój bezalkoholowy gratis.
Początkowo działało to w taki właśnie sposób. Po jakimś czasie rachunki były ze zniżkami, ale zamawiający dania główne przestali dostawać picie.
Pytanie do Was jest teraz takie - czy w tym roku zniżka nadal obowiązuje, a jeśli tak, to na jakich warunkach?
Odpowiedź:
Jest dokładnie tak jak mówisz!! Za nieporozumienia przepraszamy i obiecujemy poprawę.
Reasumując: każdy bez względu otrzymuje 10 % zniżki do końcowego rachunku, a ci co zamówią danie główne otrzymują po 1 piwie gratis lub napój bezalko.
Zapraszamy i dziękujemy Wam wszystkim za PR i głosy.
Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
- Dżambo
- klepacz

- Imię: Marcin
- Kontakt:
To kiedy idziemy??
73 55 88
A Rh +
"...kręcić, wkręcić, uwodzić i nęcić....."
Nie jest prawdą, że człowiek przestaje się bawić bo się starzeje...
Człowiek się starzeje bo się przestaje bawić
A Rh +
"...kręcić, wkręcić, uwodzić i nęcić....."
Nie jest prawdą, że człowiek przestaje się bawić bo się starzeje...
Człowiek się starzeje bo się przestaje bawić
- puzon
- klepacz

- Imię: Piotr
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Weź moje a ja zamówię danie główne jak przyjadęŁysolek pisze: więc ja poprosze dwa browarki