POZYTYWNIE :)
- Kornik
- ostry klepacz

- Imię: Marcin
- województwo: mazowieckie
10-cio dniowy urlopik i 1000 km nawinięte (bo praktycznie non stop dupsko smażyło się na plaży). Dodatkowy pozytyw to interkom BT1 Midlanda i CB Radio dzięki któremu zaoszczędziłem 2000 PLN i 50 pkt. karnych, czyli 3 laserowe suszarki i dwie "tajne" meganki. Do tego nawet sie mocno nie spociłem bo niema to jak przewiewny teksik z siatkowymi wstawkami na takie upały (kurtka Modeka Roma i spodnie Held Zeffiro).
Wyjaździk mega pozytywny ale przydałoby się troszkę chłodniej tak z 5 st.C
Wyjaździk mega pozytywny ale przydałoby się troszkę chłodniej tak z 5 st.C
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
- Żeton
- klepacz

- Imię: Artur
- Kontakt:
dziś dostałem strzała w robocie że na weekend mam mieć służbę 24h ( moja reakcja
) mówię szefie już mam plany itd a szef poszukaj zastępstwa i będziesz miał wolne. No to ja za telefon dzwonie po chłopakach parę minut rozmowy i już jestem spokojny wszystko załatwione i mogę lecieć na Grunwald

Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE
- Janusz B.
- klepacz

- Imię: Dżony
Wczoraj cały dzień wydzwaniania po handlarzach częściami - mają wszystko, tylko nie to, co mi potrzebne. Ewentualnie d starszego modelu (a na ch. mnie to, skoro nie pasuje?)
Dziś w akcie desperacji zadzwoniłem do dealera:
- dzień dobry, ile Państwo chcą za koło magnesowe?
- chwileczkę... 700
...euro
I nagle Jest! Trafiłem na alledrogo łebka, który silnik rozebrał i sprzedaje po kawałku! Jak dobrze pójdzie, we wtorek kółeczko będzie u mnie, przy odrobinie szczęścia w czwartek będzie można śmigać!!

Dziś w akcie desperacji zadzwoniłem do dealera:
- chwileczkę... 700
...euro
I nagle Jest! Trafiłem na alledrogo łebka, który silnik rozebrał i sprzedaje po kawałku! Jak dobrze pójdzie, we wtorek kółeczko będzie u mnie, przy odrobinie szczęścia w czwartek będzie można śmigać!!
Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
- Arnold
- ostry klepacz

- Imię: Arnold
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Ktoś gdzieś pisał na tym forum że po co kupować zamienniki (no w tym przypadku raczej o takowy ciężko ale chodzi mi o co innego) albo coś innego kmbinować skoro żyjemy w takich czasach i ludzie mają na tyle pieniędzy że mogą spokojnie kupić oryginał. No to czy ktoś zwykły pozwoli sobie wydac taką sumę pieniędzy na głupie koło magnesowe??? Nie bardzo...Janusz B. pisze:Dziś w akcie desperacji zadzwoniłem do dealera:
- chwileczkę... 700
...euro
A co to Janusz B., eR1edynkę masz?
No i żeby nie było offtopowo w offtopie to juz nie mogę się doczekać 18:00 bo znowu można spotkać się z ludźmi na 2oo i pewnie gdzieś coś pośmigać albo potrenić wheelisy i stopale.