Trzecie Ogólnopolskie Spotkanie Właścicieli VFR ;]
Czesc Chuopaki i Dziefczyny!
Czytam, czytam i zaluje... Dopisala i lokalizacja i organizacja i ekipa, a ja nie.
Coz, nie zawsze dasie zyc tylko przyjemnosciami... Widze ze wiele stracilem.
Nicto, odrobie nastepnym razem (ale to juz chyba wiosna, no chyba ze na saneczkach )
  )
Luke, dzieki za proby nawiazania kontaktu w czasie imprezy, ja tez probowalem ale cos sie chyba rozmijalismy w fazie. Pociesza mnie fakt, ze pewnie Was łby bardziej bolaly o poranQ "the day after".
Dozoba!

Czytam, czytam i zaluje... Dopisala i lokalizacja i organizacja i ekipa, a ja nie.
Coz, nie zawsze dasie zyc tylko przyjemnosciami... Widze ze wiele stracilem.
Nicto, odrobie nastepnym razem (ale to juz chyba wiosna, no chyba ze na saneczkach
 )
  )Luke, dzieki za proby nawiazania kontaktu w czasie imprezy, ja tez probowalem ale cos sie chyba rozmijalismy w fazie. Pociesza mnie fakt, ze pewnie Was łby bardziej bolaly o poranQ "the day after".
Dozoba!
- Little Sister
- klepacz 
- Kontakt:
Re: serwer ftp dla naszych zdjęć
To ja poproszę taką płytkę, jak bede w Wawce to zgłoszę się po odbior osobistyppamula pisze:Wszystkim obiecuję że każdemu kto będzie chciał prześlę CD ze zdjęciami

- 
				seba_VF750FR
- klepacz 
- Kontakt:
- Little Sister
- klepacz 
- Kontakt:
- 
				seba_VF750FR
- klepacz 
- Kontakt:
- 
				seba_VF750FR
- klepacz 
- Kontakt:
- 
				GaBaS
- klepacz 
- Kontakt:
Ludzie
Ludziska! mordy moje! Piotr ppamula zapodał fajny temat "avatary". Niezły pomysł  pokażcie swoje piękne buzki, przy następnym spootkaniu będzie świetnie
  pokażcie swoje piękne buzki, przy następnym spootkaniu będzie świetnie  będziemy się znali nie tylko po ksywkach ale i z widzenia WSZYSCY!!!
  będziemy się znali nie tylko po ksywkach ale i z widzenia WSZYSCY!!!   pooopstrawiam
  pooopstrawiam
http://vfr.superhost.pl/vfr-oc-pl/forum ... .php?t=616
PS no i oczywiście ja też swój zmieniam

pokażcie swoje piękne buzki, przy następnym spootkaniu będzie świetnie
  pokażcie swoje piękne buzki, przy następnym spootkaniu będzie świetnie  będziemy się znali nie tylko po ksywkach ale i z widzenia WSZYSCY!!!
  będziemy się znali nie tylko po ksywkach ale i z widzenia WSZYSCY!!!   pooopstrawiam
  pooopstrawiamhttp://vfr.superhost.pl/vfr-oc-pl/forum ... .php?t=616
PS no i oczywiście ja też swój zmieniam

GaBBaS