jak to z tym spalaniem ?
- bialy-murzyn
- klepacz
-
- pisarz
No to moje dalsze testy a więc
trasa pierwsza , prędkość od 120 do 220
( to już za szybko dla mnie ale było ) wyszło 6,1 litra
druga trasa dziś non stop 100 na budziku , boże przecież to katusze i można zasnąć na motoorze
już wiem i wyszło 5,4 ale masakra ,
140 kilosów zrobiłem w sumie przy 100 na godzinę po 70 wyszło a jak już 50 przejechałem to rąk nie czułem bo tak się sprężałem żeby test zrobić , już nie będę tak jeżdził bo sie nie da
trasa pierwsza , prędkość od 120 do 220

druga trasa dziś non stop 100 na budziku , boże przecież to katusze i można zasnąć na motoorze

140 kilosów zrobiłem w sumie przy 100 na godzinę po 70 wyszło a jak już 50 przejechałem to rąk nie czułem bo tak się sprężałem żeby test zrobić , już nie będę tak jeżdził bo sie nie da

- Fisher
- pisarz
- Kontakt:
W sumie uważam że spalanie litr w jedną czy drugą jest mało istotne, jeśli chciałbym oszczędzać na paliwie to kupiłbym skuter albo bilet miesięczny
Zaobserwowałem jednak że moja Viferka pali całkiem przyzwoicie (chociaż moja poprzednia cbr 600 paliła mniej). Sprawdzałem i wychodzi pomiędzy 6 a 7 litrów (minimalnie 5,6 jadąc za kumplem (pozdro Ślimak
), więc naprawdę nieźle, a raczej nie jestem zawalidrogą.
Natomiast dzisiaj przeżyłem szok (pewnie nikt mi nie uwierzy w spalanie, ale zapraszam na powtórkę jak będę śligał ponownie
) Wyjechałem z Katowic i spieszyłem się na spotkanie do Wrocławia. Wyszło dokładnie 198 km (na miejsce spotkania), jechałem dokładnie 55 minut (nie spóźniłem się
), we Wrocławiu zatankowałem i wyszło że podczas "takiej"jazdy moje moto spaliło tylko 7,5l
Rewelacja! Potem powtórka w drodze powrotnej i spalanie takie samo
Jednym słowem, jestem bardzo zadowolony
Tak na marginesie, jeśli to czyta to pozdrowienia dla kolegi na bordowym 1100 XX z xenonem który leciał ze mną od Gliwic w stronę Opola i "trzymał" ze mną tempo 230km/h

Zaobserwowałem jednak że moja Viferka pali całkiem przyzwoicie (chociaż moja poprzednia cbr 600 paliła mniej). Sprawdzałem i wychodzi pomiędzy 6 a 7 litrów (minimalnie 5,6 jadąc za kumplem (pozdro Ślimak

Natomiast dzisiaj przeżyłem szok (pewnie nikt mi nie uwierzy w spalanie, ale zapraszam na powtórkę jak będę śligał ponownie

Tak na marginesie, jeśli to czyta to pozdrowienia dla kolegi na bordowym 1100 XX z xenonem który leciał ze mną od Gliwic w stronę Opola i "trzymał" ze mną tempo 230km/h