olej w lagach roczniki 90` rc36I
- Ketchup
- klepacz
- województwo: lubuskie
czy ja kiedykolwiek w jakimś poście kreowałem się na MECHANIKA MOTOCYKLOWEGO??, wypowiadam się tylko w tematach które ugryzłem, czy powiedziałem , że ten "amor" się zapowietrza"??, myślę, że dałem jasno do zrozumienia, że wypierd...ąc z niego stary olej, i dalej spęłniając wymogi SM (winda w dół) jest suchy, zalewając układ, pod tzw poziom może dojść do przekłamania, sugerując jednocześnie, zalać "temat" ilością wskazaną w SMKlarkson pisze: Chozzzii o to, ze skoro masz zawieche w jednym palcu, to dziwie sie, ze moze Ci sie w jakis sposob "zapowietrzyc" amor ?!
[ Dodano: 2006-12-17, 21:46 ]
wpadnij na powitalnię, myślę, że wypadaluk from wawa pisze:dzieki ketchup!!. ile miesci rezerwa i czy mozna jezdzic z kranikiem ustawionym caly czas na rezerwie czy mam cos zje.... .

Jak do baku to tylko nitroglicerynometanol
- Klarkson
- pisarz
- Kontakt:
Dwa ruchy amortyzatorem, az do pelnego zassania oleju i problem z glowy.Ketchup pisze: myślę, że dałem jasno do zrozumienia, że wypierd...ąc z niego stary olej, i dalej spęłniając wymogi SM (winda w dół) jest suchy, zalewając układ, pod tzw poziom może dojść do przekłamania, sugerując jednocześnie, zalać "temat" ilością wskazaną w SM
Mozna to nawet zrobic na nieskreconym zawieszeniu, wkladajac sam tzw. smok do butelki z olejem.
Wlewajac odpowiednia ilosc oleju nie dojdzie do przeklamania ? A jaka masz pewnosc ze amor wszystko wypluł ? SM przepowiedział ?
Dla mnie EOT.
Klarkson
- Bohun
- klepacz
- Imię: Wiktor
- Kontakt:
Re: olej w lagach roczniki 90` rc36I
ja już tez nie wiem ile wlać, kto zmieniał ostatnio w RC 36 I i może i podać pewną informację ?shoovfr750 pisze:Kto mi powie ile oleju wlać do lagi bo juz całkiem zgłupiałem
Fork oil capacity (U.S. and Calif. L-M) 383cc
Fork oil capacity (Canada L-M) 394cc
Fork oil capacity (U.S., Calif. and Canada N-P) 386cc