Ktoś jedzie do Piotrasa ze Śląska w czwartek koło południa??
-
- zadomowiony
- Imię: Grzegorz
Myślę, że ten temat powinien Wam pomóc...
viewtopic.php?p=104345#104345
... bo prawdę powiedziawszy jest mało zauważalny na forum.
viewtopic.php?p=104345#104345
... bo prawdę powiedziawszy jest mało zauważalny na forum.
- juhass
- pisarz
- Imię: Tomasz
- województwo: śląskie
Odpowiem może jeszcze tutaj, skoro zainteresowani czytają...
No więc robimy tak, chyba że ma ktoś lepszy pomysł:
Ja czekam blisko autostrady (a w zasadzie zjazdu z niej) na Oświęcim Chrzanów. Będe tam od mniej więcej 11:45-12:15, no chyba że na kogoś będziemy jeszcze czekać, a on da znać żeby czekać...
Jak dojechać w owe miejsce??
Z A4 zjeżdżamy na chrzanów, oświęcim (zjazd przed zwężeniem) i kierujemy się w prawo, kierunek oświęcim. Przejeżdżamy może z 300-400m i jest rozwidlenie. Na odcinku od zjazdu do rozwidlenia będe, gdzieś się zamelinuje na poboczu.
Chyba że ktoś ma lepsze miejsce??
Sylwio albo ktoś, kto będzie wcześniej w kraku- zapowiedzcie nas że dojedziemy, na pewno przed 14- stą.
Jeszcze pytanie, bo żadko jeżdżę po Kraku- jak z przejezdnością obwodnicy? Planował bym jechać a4, później obwodnicą i na zakopiankę, w kierunku centrum...
No więc robimy tak, chyba że ma ktoś lepszy pomysł:
Ja czekam blisko autostrady (a w zasadzie zjazdu z niej) na Oświęcim Chrzanów. Będe tam od mniej więcej 11:45-12:15, no chyba że na kogoś będziemy jeszcze czekać, a on da znać żeby czekać...
Jak dojechać w owe miejsce??
Z A4 zjeżdżamy na chrzanów, oświęcim (zjazd przed zwężeniem) i kierujemy się w prawo, kierunek oświęcim. Przejeżdżamy może z 300-400m i jest rozwidlenie. Na odcinku od zjazdu do rozwidlenia będe, gdzieś się zamelinuje na poboczu.
Chyba że ktoś ma lepsze miejsce??
Sylwio albo ktoś, kto będzie wcześniej w kraku- zapowiedzcie nas że dojedziemy, na pewno przed 14- stą.
Jeszcze pytanie, bo żadko jeżdżę po Kraku- jak z przejezdnością obwodnicy? Planował bym jechać a4, później obwodnicą i na zakopiankę, w kierunku centrum...
- Radarro
- klepacz
- Imię: Radek
- województwo: śląskie
Juhass, jak pisałem, startuję z Mikołowa o 11.30.
Będę na zjeździe Chrzanów / Oświęcim bankowo.
Na ustawke na rondzie w KRK nie zdążymy, wiec, dajcie znac w KRK żeby o nas nie zapomnieli.
PS - ściągnąłem db-killer z wydechu
i musze sie tym pochwalic publicznie 
Będę na zjeździe Chrzanów / Oświęcim bankowo.
Na ustawke na rondzie w KRK nie zdążymy, wiec, dajcie znac w KRK żeby o nas nie zapomnieli.
PS - ściągnąłem db-killer z wydechu

V4 + R6 Brotherhood
TS 350 -> 800Fi -> VTR SP1 -> RSV Tuono '03 -> VFR 400

TS 350 -> 800Fi -> VTR SP1 -> RSV Tuono '03 -> VFR 400
- Sylwio
- klepacz
- Imię: Sylwester
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Jutro o godzinie 11 soptykamy się z Gieniem przy wjeździe na A4 od strony Jaworzna i zaraz potem jedziemy w stronę Krakowa. 10 km za Chrzanowem jest zjazd na Alwernię, po lewej stronie będzie widać kopuły RMFu i tam zaczekamy do 11-30, może ktoś jescze dołączy. Chcemy na 12 dotrzeć do ronda przy KFC gdzie będzię czekał Junior. Jakby co to telefon do mnie jest w profilu. Forum sprawdzę dopiero rano.
"A ty siej. A nuż coś wyrośnie. A ty - to, co wyrośnie - zbieraj. A ty czcij - co żyje radośnie, A ty szanuj to, co umiera..."
Dojazd do ulicy Zawilej (cmentarz):
Jedziemy A4 od strony Sląska.Przed Krakowem jest zjazd na "Kraków Poludnie"-tam skręcamy.
Po tym skrecie czekamy na tablicę zjazdu kierunek "Kraków Poludnie".Zjeżdżamy.
Po wlaczeniu sie do ruchu jedziemy jakieś 1 kilometr i na trzecich światlach skrecamy w lewo.Obok po prawej stronie jest salon Skoda.
Jestesmy juz na ulicy Zawilej.Jedziemy prosto okolo 0,5 kilometra i po prawej jest cmentarz.
Jest to najprostsza droga od strony A4.
Szerokości .
Jedziemy A4 od strony Sląska.Przed Krakowem jest zjazd na "Kraków Poludnie"-tam skręcamy.
Po tym skrecie czekamy na tablicę zjazdu kierunek "Kraków Poludnie".Zjeżdżamy.
Po wlaczeniu sie do ruchu jedziemy jakieś 1 kilometr i na trzecich światlach skrecamy w lewo.Obok po prawej stronie jest salon Skoda.
Jestesmy juz na ulicy Zawilej.Jedziemy prosto okolo 0,5 kilometra i po prawej jest cmentarz.
Jest to najprostsza droga od strony A4.
Szerokości .