Czacha, a reszta..
- usmoł
- pisarz
- Imię: Lesław
- Kontakt:
jest różnica, widać, tyle że w czerwonej pomniejsz szkło reflektora to wielkości samego lustra lampy i co wtedy wyjdzie ?? wątpię żeby ktoś sie pokusił o tak dużą ingerencję w system mocowań plastików, chociaż ...
..chociaż kroczę doliną ciemności nie lękam się zła, bo jestem największym skur...elem w dolinie...
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
usmoł, widać diametrialną różnicę, spójrz jaka jest odległość pomiędzy szybą a lampą w jednej i drugiej, w czerwonej prawie łączy się z szybą, a niebieskiej ? .....
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- usmoł
- pisarz
- Imię: Lesław
- Kontakt:
jest różnica widać ją nie neguje jej, ale widziałem lampy gdzie naprawa była przeprowadzona w ten sposób że szkło było dopasowane do wielkości lustra, a nie tak jak w orginale co widać na zdjeciu czerwonej, nie wiem czy ta czacha ze zdjęcia grocha to nie laminat robiony na zamówienie pod naprawianą lampę, zmiana lampy i czachy od całkiem innego modelu wiąże się chyba ze zmianą uchwytów lub punktów mocowań, tak mi się zdaje ??
..chociaż kroczę doliną ciemności nie lękam się zła, bo jestem największym skur...elem w dolinie...