papapa przynajmniej narazie
- Heroinka :D
- pisarz
- Kontakt:
- Krissek
- pisarz
- Imię: Krzysztof
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
ano fakt i nawet jeden udało mi się upolowacSOWA pisze:Ale przeca w UK też są kompy

a co za różnica tu i tak albo mgła albo lejeJacko pisze:Nie zapóźno na wakacje

na wyborach będę jeszcze tutaj mam zaświadczenie i tu wesprę głosem samoobronęrommi pisze:ale na wybory wrócisz ?

[ Dodano: 2007-10-09, 09:11 ]
siedzę w Londynie, dzięki za zaproszenie (jak by co to dam znaka na PW) tylko trochę się boję bo jak mors ledwo dotzrymywał Ci tempa to ja ...MadziX pisze:a gdzie lecisz Krissek ? może wpadniesz do nas ? zapraszamy

i tak trzymać
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Krissek - Good Fuck czy jakoś tak
jakie? - "ledwo dotrzymywałem MadziXowi kroku"?
Dementuję - ani w jezdżeniu, ani w pubach nie dałem rady. Ja na Madzię jestem za cienki Bolek... ale nie łam się - masz cel w życiu
Zresztą - przegrać z Madzią to jak wygrać
zarób tych dudków - kup piękną cud maszynę i wracaj na początek sezonu, na pierwsze wiosenne latanie, pierwszy zlocik itp.
Powodzenia - wspólczuję Ci tylko cienkiego angielskiego piwa, brzydkich angielek (chyba, ze zawitasz na północ w okolice Njukastla - a to Ci zazdroszczę) no i tej słynnej angielskiej flegmy bleeeee...

jakie? - "ledwo dotrzymywałem MadziXowi kroku"?
Dementuję - ani w jezdżeniu, ani w pubach nie dałem rady. Ja na Madzię jestem za cienki Bolek... ale nie łam się - masz cel w życiu

Zresztą - przegrać z Madzią to jak wygrać

zarób tych dudków - kup piękną cud maszynę i wracaj na początek sezonu, na pierwsze wiosenne latanie, pierwszy zlocik itp.
Powodzenia - wspólczuję Ci tylko cienkiego angielskiego piwa, brzydkich angielek (chyba, ze zawitasz na północ w okolice Njukastla - a to Ci zazdroszczę) no i tej słynnej angielskiej flegmy bleeeee...
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Krissek
- pisarz
- Imię: Krzysztof
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
jakie zarób - przyjechałem tu żeby je wydawacmors pisze:zarób tych dudków

nie ma szans - wracam już 22.10.2007mors pisze:i wracaj na początek sezonu, na pierwsze wiosenne latanie, pierwszy zlocik itp.

no nie bardzo, wyjechałem zagłosuje na samoobroneDraghar pisze:Głosujesz na PIS i wyjerzdżasz z kraju?

i tak trzymać