Pytanie O przebieg VFR z 98
- kubatron2
- klepacz
- Imię: jakub
- województwo: małopolskie
Re: Pytanie O przebieg VFR z 98
wiekszosc allegrowych motkow ma 30pare tys przebiegu taki standard widzialem nawet handlarza ktory mial 20 sprzetow i na zmiane 37 tys 32 tys przebiegu to juz cuda na kiju.ja po 1 sezonie mam 10 tys zrobione to vfr bedzie stac teraz 4 lata co bym norm nie zawyżał
vfr jak zadbana techni. to niech i ma 80 tys i sie nie ma co przejmowac.kolorek twojej ładny ukradziony z hornetowej palety.ale jest git

- Revolut
- pisarz
- Imię: Grzegorz
- województwo: podkarpackie
Ja na CB 500 zrobiłem 7.5k km, znajomy na "Izie" zrobił 20k a jeszcze inny znajomy na swoim moto zrobił 3k. Wszystko zależny od sezonu i człowieka. Jedni na prawdę moto używają do dojazdów do pracy po 20km i wypady raz na miesiąc po 200km a inni trzepią kilka wyjazdów po 2-3 tysiące na wypad.
- Poldek13
- pisarz
- Imię: Robert
A ja mam to szczęście że mam rodzine w anglii, i to motocykliste i co Wam powiem, moja VFR z 2005r ma 53 tyś przejechane, a polowanie na moto z takim przebiegiem trwało 2 lata-) dlatego nie uwierze nigdy w przebiegi 30tyś tymbardziej w VFR, to moto na które na zachodzie decydują się dla wygodnej jazdy turystycznej. Tam każdego stać na dany model motka, chce ściga to kupuje ściga, a jak chce w dalekie trasy jeździć to kupuje VFR i nakręca. Wiem bo szukał dla siebie VFR a potem dla mnie ale nie od handlarzy tylko osób prywatnych i z pełną historią, a wśród takich ta moja VFR z tego rocznika i z takim przebiegiem (wtedy 48tyś) to był rarytas
Poldek
-
- pisarz
- Imię: tomek
- województwo: mazowieckie
Temat trochę bez sensu. Bo co można powiedzieć o oprzebiegu konktretnego motocykla nie widząc go na żywca, nie mogąc go odpalic, posłuchać. Jesli kupiony tanio to raczej ma kręconą szafę albo jest po dzwonie, albo jedno i drugie. Ale takie generalizowanie że jak sprzęt ma 14latto musi mieć powyżej 100tys km to tez bzdura. Fakt że rzadko to sie zdarza ale można trafić tez takie motocykle z małym przebiegiem.Ale nie wszyscy mają czas żeby zasuwać codziennie (wiekszość motocykli w Niemczech np. nie maja kolesie w wieku lat naście do 25ciu tylko 30-50 a ci mają też inne sprawy niz tylko latanie). VFra jest którymś tam z kolei motocyklem w karierze i natarcie na zapierda...... już dawno zgasło. Do turystyki jest to dobry sprzęt ale nie idealny. Jak inne nacje maja wiecej kasy nie szukają motocykli do wszystkiego. Chca miec turystyka to kupują FJra np.