Mój drogi, Kawa wspomniał o ustaleniu poziomu, P O N I Ż E J którego mielibyśmy nie schodzić. Gdyby został ustalony jakiś "górny limit zajebistości", to rzeczywiście mógłbym czuć się wykluczony he heDiego pisze:Co innego jakieś pJano![]()
Następny, któremu się tylko wydajeJanusz B. pisze:A w obecnej sytuacji bynajmniej nie jestem adresatem tych uwag. :*
Mamy rozumieć, że Ty jesteś ten jedyny, który postrzega rzeczywistość taką, jaka ona jest.MC_Hammer pisze:Następny, któremu się tylko wydaje![]()
W czyim imieniu piszesz, bo mnie ciekawi. I bardzo proszę sprecyzuj to stwierdzenie, bo niby czego to ma dotyczyć ???Janusz B. pisze:Mamy rozumieć, że Ty jesteś ten jedyny, który postrzega rzeczywistość taką, jaka ona jest
Janusz B. pisze:A w obecnej sytuacji bynajmniej nie jestem adresatem tych uwag. :*
Kurde ja tak mam czasami.Janusz B. pisze:Czasem bywa tak, że ktoś twierdzi, że tylko on jest normalny, a wszyscy wokół są poyebani. Ale wtedy, to już nie jest takie oczywiste, kto naprawdę ma nasrane w głowie...
Specjalnie się droczę.......do zobaczenia na CZD..MC_Hammer pisze:Zostałeś wciągnięty mimowoli w temat przez Diega, czy ci się to widzi czy nie
Nie, nie, wciągnęła nas szara jak opel dziuraMC_Hammer pisze:Jano, ale, że co ???
Zostałeś wciągnięty mimowoli w temat przez Diega,
O przepraszszsz... Ja poczułem się rozbawionyJanusz B. pisze:Cóż, teraz się nie udało
O Janusz ja tam lubię tę maksymkę bo często mam shizy że świat wokól jest jakiś inny i co dziwne - nic nie brałem w tym momencie.Janusz B. pisze:Cóż, teraz się nie udało
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości